Mister Dramaqueen...Mr Dramaking

Om jag hade en pojkvän, skulle han vara tvungen att passa in under vissa kriterier. Jag antar att de flesta har ett par krav. Olika slags också.

1. Det viktigaste om man söker lyckan hos mig och är ute efter kärlek är att det är en Man. Eller ja, en mesig liten kille går bra också. Men allra helst en man.

2. Det är viktigt att den här mannen är renlig av sig. Luktar gott liksom. Självklart behöver han inte stinka parfym dagarna i enda. Men att hela tiden gå och lukta skit är inte okej. I alla fall inte i närheten av mig. Jag kräver också att kraken ska duscha minst  varannan dag. Det är äckligt!

3. Respekten är också enormt viktig. Att han inte talar nedvärderarande till mig. Ger han mig respekt, ger jag honom respekt och så. Att vi lyssnar och delar med oss av våra tankar.

4. Att vi delar värderingar. Så jag kommer inte gifta mig med en rasist liksom. Om någon nu trodde det.

Det är det viktigaste. Men självförtroende och hotnessfaktor är också ett plus. Båda ska vara relativt höga för att de ska vara ett plus. Nu över till de Desperata Husfruarna^^


Tjejmatte

Söt va? Nu tänker jag kila ut i köket och skaffa lite UBUNTU COLA. Den är väldigt bra för mitt samvete. Eftersom den är fairtrade märkt och jag älskar cola så är det som om vi hjälper varandra. Jag sitter här och drömmer om den. Så god. Så älskvärd. Jag är helt enkelt förälskad.

Det är inte min plånbok. Han är riktigt förbannad. Han kan inte fatta hur man lägger ut sjutton kronor på en burk när det finns colaburkar för en tia och billiga stora cola flaskor för en tia. Men, han är ju en man. Han förstår sig inte på tjejmatte! Eller kanske inte tjejmatte lika mycket som förnekelse? Eller vad säger jag. Förälskelse menar jag^^

En ängel vandrade till himmelen

Jag är officiellt rörd. En av jordens finare människor har lämnat oss... RIP

Så jag skänker mina käraste hälsningar till Sabinas familj och vänner! Sabina lyckades i alla fall att få mig att inse att det är viktigt att aldrig sluta hoppas och fighta. Tack för att du delade din styrka med oss!!

Project runaway

Tittar på project Runaway nu. Gud vad mysigt det är. Favoritprogrammet för en stackare som miss dramaqueen som tror att hon har en chans att bli designer.

I från köket doftar nybakad hallonpaj. Snart ska jag gå ut och ta mig ett litet smakprov. Eller nu ska vi inte hålla på att pjoska. Jag ska ta mig en stor bit paj och överdrivet mycket vaniljsås till. För jag skiter i det där med att vara trådsmal, i min värld är det inte att vara snygg. Så kanske kan jag inte passa in i mode branschen. Eller så kommer jag in och bara kastar runt allting och jag blir den som skjutsar bort den här sjuka smalhetsen. Det tilltalar mig. Men jag är inte säker på om jag orkar...

I alla fall. Det var en lagtävling. Och det är så roligt när det blev dåligt och de båda bråkar om vems fel det var. Här har vi underhållning på höööög nivå.

Nej, ska nog gå ut och ge min mage lite (läs mycket) hallonpaj.


Keep on rockin' eller nå

Cancer

Cancer överhuvudtaget engagerar mig väldigt mycket. Det berör verkligen mig. Särskilt barncancer något som börjar slå extra hårt i hjärtat när man tänker på det tuffa barncancer barnen går igenom. Jag önskar dem allt gott i världen och vill så grymt gärna hjälpa dom. Därför skänker jag pengar till olika egna insamlingar som olika människor startat, kanske har deras barn drabbats.

Tre av fyra barn klarar sig. Barncancerfonden jobbar för att det ska vara fyra av fyra. Jag vill så gärna hjälpa till. Därför uppmanar jag er att i alla fall besöka sidan. Någon gång per år eller månad kan man väl avvara åtminstone en tjuga?

Jag är så grymt rörd här nu. Så jag har svårt att skriva något vettigt. Men snälla titta in i alla fall!

A beautiful mind

När jag var nere vid sopnedkastet tänkte jag att, blähä, det här luktade inte hallon. Därför blev jag sugen på hallonpaj. Så det ska jag göra nu. (baka alltså)

Jag förstår inte alltid heller kopplingen som sker i min hjärna.

Vaaa?

Jag är ett stort fan av Bloglovin. Men en sak blir jag inte klok på. Det är bara sjukt förvirrandet. Jag tryckte på Kissies ikon. Längst ner på sidan dyker ju fyra förslag som brukar vara rätt lika. Men vad har Egoina och Kissie gemensamt mer än att de har blogg?

Jag hittar inga likheter mellan dem. Följde Kissies blogg förut. Men orkade inte läsa den för det var alltid minst tusen stavfel...(ja, jag är en liten spräkpolis) jag menar inte att allt måste stämma exakt med svenskggrammatik men ja... Egoina uppfattar jag som snabbtänkt, kvick, rolig och framförallt väldigt smart, kanske klok som en liten bok...

Jag kungen är över alla här...

Jag vill va som duuuuu duuuu, det vill jag nuuuu. Då menar jag inte en fånig människa eller nå annat sånt trams. Jag vill vara kung över världen. Det närmsta vi kan komma i dagsläget är väl Gud. Så då vill jag vara det. En dag. Då skulle jag göra det här:

* Jag skulle se till att det fanns kondomer och andra preventilmedel att tillgå över allt. Jag skulle också sprida kunskaper om HIV och andra könssjukdomar och på så sätt minska dom drastiskt om inte helt. Även oönskade graviditeter skulle försvinna. Därmed också de flesta abborter och vi skulle kunna använda de få läkare som finns till att ägna sig åt annan aktivitet, förslagsvis forskning.

* Är att ta bort alla krig. Finns det något mer onödigt eller? Alla vuxna gnäller på oss barn och ungdomar som bråkar, som om ni vore bättre då? En del håller sig till små bråk, någon annan mördar lite oskyldiga barn i Irak. What is up with that? Nej, sånt där trams skulle jag ta bort. Fortfarande är det dock oklart hur...återkommer i den frågan

* Den sista åtgärden jag skulle ta till vore att ta bort exakt alla bilar. Jag skulle även ta bort alla andra transportmedel, utom flygplan och båt som jag ännu inte kan ersätta. Ersättningen skulle bli en kärra och en häst/tjur och ha framför. Sen skulle jag se till att återinföra alla små butiker ute på landsbygden. Det mina vänner skulle göra vår vän jorden en stor enorm tjänst!

Skulle jag bli en bra Gud?


Nu dansar vi!

Nu säger jag inte att Starka Magnus och Annika inte var värdiga vinnare av Let's Dance. Jag gillar verkligen båda två. Men när jag tänker på det, som nu, kan jag inte låta bli att önska att det nästa år vore med ett par med lite edge i. Jag gillar när Tony gör bort sig, jag tyckte det var kul när Elisabeth Höglund spelade på att hon var gammal, Carl Jan var också cool med sina överdrivna gentlemanna fasoner och Isabella var så där överdrivet super positiv hela tiden.

Med andra ord vill jag ha lite karikatyr karraktärer med nästa år. Jag tänker lite Kissie...någon som vågar köra ut hakan på ett inte alls politiskt korrekt sätt. Sen tycker jag att Göran Persson borde vara med. Det skulle väl vara roligt? Ett uppsvingför socialdemokraterna (sving, typ lyft, dans, haha, fattar niXD?) Men allvarligt talat. Visst skulle det vara kul med en som är politisk korrekt och sen den raka motsatsen, i samma program (inte nå debattprogram bara)

It's my life

När jag blir stor och är utbildad psykolog och ska börja bilda familj. Då ska jag bo i ett enormt hus på landet. Gärna att det blir som en liten bondgård med lite självförsörjning av olika råvaror, typ grönsaker och sånt. Sen skulle det finnas lite gungor som skulle hänga från en tjock trädgren.

Sen skulle barnen (som såsmåningom blir tonåringar) kommer aldrig att behöva bli tillsagda, de kommer alltid att vilja städa. Min man kommer alltid att älska mig och när vi sitter och äter mat har alla vita kläder på sig och ler fånigt hela tiden.

Kanske får jag mitt stora hus, kanske får jag fånleendet vid maten, whatever, det är och kommer alltid vara mitt liv=)

En dröm ger åt dagen vingar

Jag vill åka till Grekland. Helst till mini ön Mytelini/Lesbos. Jag har varit där en gång. Därför behöver man inte åka på alla utflykter. Man väljer ut de bästa från förra gången och det som man inte hann i utflykstväg. Resten är stranden! Det skulle vara perfekt för en lite halvsliten, halvutbränd kropp. Jag vill helst åka med en nära vän som också BARA vill relaxa i typ två veckor. Det skulle jag beställ nu, direkt på den här exakta minuten. Om det inte vore för att jag inte har råd...

Snart smäller det!

Om exakt en vecka har vi premiär på Djungelboken. Som vi har övat! Jag har i och för sig bara en biroll. Därför kan jag mitt super bra! Det ska bli så roligt. Det är en så enorm kick att spela teater inför en lite större publik. Det här mysiga pirret i magen och sen är det ut på scen och ge allt!

Igår var dessutom lokaltidningen där. Så roligt. Det börjar kännas i kroppen att det är på gång. Så nästa söndag smäller det!!!!


ett av våra tusen problem

Allvarligt talat tycker jag det är sorgligt att det är så många unga som mår dåligt i dagens samhälle. Jag vill hjälpa så många jag kan, om jag kan och hur och så. Men något som är direkt tragiskt är exempelvis en tjej i min klass. Hon har fått hjälp. Hon får hjälp. Jätte mycket faktiskt. Men ändå går hon omkring och tycker extremt synd om sig själv och är jätte taskig mot sånna som säger ifrån om hon är "på" dom för mycket. Jag tycker självklart att hon också förtjänar att få hjälp och att det är tråkigt att hon mår som hon gör.

Är det inte enormt dåligt att en sån tjej får hur mycket uppmärksamhet och hjälp, medan en del går och också mår dåligt, kanske till och med ännu sämre, men de får inte hjälp i alla fall inte lika mycket hjälp för att det går till tjejen som inte verkar vilja ha hjälp. Är inte det tragiskt?

Och nu ett helt annat exempel. En annan tjej, som fungerar ungefär likadant, och jag började bråka. Jag gav mig tillslut. Men hon fortsatte att vara elak. När jag bad lärarna om hjälp ville de inte gå på för hårt "för att hon mådde dåligt" som om jag blev att må bra av att hon gick omkring och var elak?

I alla fall, om du känner att du eller någon i din närhet har problem som du inte riktigt kan hantera. Besök HÄR eller HÄR


Singing Beauty

Att sjunga solo är en ära. Det betyder antingen att du är så grymt snygg och förtjänar att stå i rampljuset en stund, eller så har du grymt mycket talang. När det gäller mig måste det vara att jag är grymt snygg. För någon sång talang är jag inte. Det kan jag ta, eftersom jag tydligen är en riktig heting.

Men intressant ändå. Tänk om jag är en sån där typ som belönats med både utseendet och talangen? Då kanske jag blir en popstjärna. Det vore ju kul. Lalla lite på scenen inför tusentals skrikande fans och sedan få dubbelt upp i lön. Om det är det jag är ämnad för så fine by me!!!

Mr och Mrs Bagge och Carlsson i Idoljuryn kan kontakta mig nu, I'm ready!

Mat skills?

Idag är verkligen en typisk trött dag. Jag orkar ingenting. Inte ens laga mat, som råkar vara en av favoriträtterna. Jag är så trött, jag orkar inte ens ha min klassiska söndagsångest. Bara trött. Vill sova. Men jag vill också ha mat. Varför har jag inte en pojkvän som kan laga mat? Eller en sjustjärnig kock som gör maten åt mig? Helst vill jag ha den sjustjärniga kocken. För hur troligt är det att den stackars pojken som blir min pojkvän har lika mycket mat skills? Och hur ska han orka laga mat när han hela tiden är upptagen med att dyrka marken jag går på?

Så, om du är en sjustjärnig kock som kan allt om nyttig mat, helst husmanskost, och som arbetar gratis och väldigt gärna vill hjälpa mig, kanske till och med vill betala mig, så är det bara du hör av dig!

David Icke

Det är sommartid nu. På sommaren ska man vara piggare än annars, för det är mer ljus och bladi blödi. SO WRONG! Har inte varit så här trött på länge. Ta inte bort tid från min fritid. På tisdagar, klockan halv ett, kan vi ställa fram klockan, då har nämligen jag matte.

Tittar på kanal 5 nu. Någon som heter David Icke, från the great Brittanien är tydligen helt övertygad om att vi lever i en konspiratorisk värld och att t.ex. elfte september 2001 skulle vara iscensatt. Och att några högt uppsatta personer håller på att få fram ett tredje världskrig. Om det här är sant, så är jag väldigt glad att jag bor i Sverige, nationen som aldrig väljer sida och som därför får befolkningen att gilla dem, jag menar vem uppskattar att alla män (och i dagens samhälle kanske även kvinnor?) skickas ut till en säker död för att någon nisse nånstans har bestämt det?

Nej, just det. Och om det blir ett tredje världskrig, så vill jag påpeka att jag INTE är lämplig för krig.

* skotträdd
* kan inte vara sjuksköterska då jag inte fixar att sticka hål på någons hud
* mörkrädd
* blir rädd när folk skriker
* inte klarar av att såra en annan människa fysiskt eller psykiskt

Det enda jag är bra på är att hantera min egen och andras stress...


fortsatta funderingar...
David Icke, hans namn liksom.... icke=nej alltså inte sant? eller va?

drop DEAD gorgeous

För typ två eller tre veckor sen så klippte jag till en fin frisyr. Som ramade in mitt bedårande ansikte. Så nu tror ni jag är DROP GORGEOUS! Men kära vänner. Livet är inte så enkelt förstår ni. Jag har självlockigt hår. Jag är som en underbar bedårande Guldlock, utan björnar då. Ni med självlockigt hår förstår ju att kort hår blir ENORMT lockigt. Och tänk er då sen att det är fuktigt i luften. Precis. Som våra vänner i amerika och the great Brittanien säger "It isn't pretty" och det är bäst att köra på uppsatt all the time.

Om jag hade en plattång, så skulle livet vara enormt mycket lättare. För alla och envar. Därför tycker jag vi ska sluta dela ut mat och hjälpa barn som dör dagligen eller de som blir dödligt sjuka att finna botemedel och istället skaffa oss själva en plattång. Nej, nu var jag väl lite negativ. Vi har ju redan kommit dit...hmm...

Återkommer med ett nytt mål inom en snar framtid!!!!

Äpplepaj

Det var väldigt underhållande förut i kväll när jag gjorde äpplepaj. Jag visste inte att det kunde vara så roligt. När jag skulle skiva äpplena var det kanske inte så jätte kul, men jag nynnade med i Danicng Queen så det var inte så farligt. Sen gjorde jag en blandning med socker, mjöl och havregryn och hällde över det. Och nu till det roliga. Ovanpå det skulle man ha 100 gram smör, som man skulle hyvla som ost. DET VAR KUL! Av någon anledning tyckte jag det. Kanske var trött eller nåt. Eller hög. På vad? smör.

SÖKES

*GRYMT IRRITERAD* Här har jag gjort en mumsig, underbar äpplepaj åt moi, först så krånglar den dumma vaniljsåsen (Hur kan man misslyckas liksom._.''') och sen så blev det ett berg med disk. Det är sorgligt att jag inte har en pojkvän som jag kan skälla ut så att han städar upp efter mig. Eller så skulle jag ha en diskmaskin. Så man bara kunde ställa in disken, vänta en timme och vips så kan man ställa in det i skåpen, istället för att stå och gnugga en timme per gaffel liksom. Helst vill jag ha båda. Diskmaskinen kan vara för det där. Pojkvännen kan jag ha till annat...


Man "lär" sig något varje dag

Ibland funderar jag på om det finns några i Sverige som ens är hälften så smart som jag. Jag blir så FANTASTISKT less när jag hör vissa saker. Min mamma jabbar på SFI (vilket står för Svenska För Invandrare= sånna som inte har bott i Sverige länge) och jag vet att de som går och läser för henne är seriösa. Därför blir både hon och jag rätt irriterade när man hör sånna här saker:

En kärring (nej, jag tar inte i, det var en otrevlig tant): Ja, de här invandrarungarna, de gör inget annat en själv.
Hennes gubbfan: Nej, verkligen inte.

Det här var inne på vårt lokala ICA, och det råkar vara så att de flesta "invandrarungarna" (oftast ungdomar) är betydligt mer skötsamma en "de svenska" ungarna. Det finns självklart undantag.

Men för att sammanfatta kärringens åsikt, så har det alltså en betydelse vilken hudfärg man har om man blir kriminell? Undrar om hårfärg, ögonfärg eller kanske färg på kläderna också spelar in i hur grovt brottsligheten blir? Ja, jag har ingen aning, men jag tror jag ska ta och fråga den här människan, för det sägs ju att ålder för med sig kunskap. Så om du känner igen dig, tala om för mig, i en kommentar eller haffa mig på ICA!

Stora problem

Nu tillbaka till mer viktiga saker, saker som berör mig mer. Jag älskar kläder. Lite som hon i en shopaholics bekännelser, egentligen exakt samma. Hon får heller inte igen sin garderob, och jag får inte igen min byrå längre. Uppenbarligen har jag WAY TOO MUCH tjocktröjor och koftor. Och ändå vaknar jag upp ibland alldeles kallsvettig på natten, och undrar vad i hela världen jag ska ha på mig imorgon till skolan eller min dejt med godishyllan på ICA.

Ja, inte är det lätt när det är svårt!

Bara för att alla andra tjatar

Earth Hour, den där timmen vi skulle stänga av all el. Det skulle jag ha gjort om det inte vore för att jag är så mörkrädd. Jag blir så grymt rädd, särskilt när jag är ensam. Typ faller ihop i en stor mega hög på golvet i hallen och gråter här i min ensamhet. Min familj är tre och en halv mil bort. Min kära lägenhetsvän är i Egypten, så ja, jag tyckerinte att de ensamma och mörkrädda borde tvingas. I alla fall inte jag. Vill ni att jag ska dö eller?

Mumins-blöta-snö-tvillingsyster

Det snöar alldeles för mycket. Vet ni hur man kan ta reda på det? Jo, om det blåser, snöar och är allmänt pest och pina när man kikar ut med nästippen. Men om man går en halvkilometer och kommer in och ser ut som mumin eller hans mamma, då är det alldeles för hemskt väder...

...säger du emot det åker du på stryk!!!!!!

Att ha eller inte ha varmvatten

Jag blir så grymt arg, trött och less. Vad är det för fel på världen? Någon som kan svara på varför man inte vill hjälpa de duktiga här i Sverige. Jag är enormt duktig och tvättar mina kläder för hand, tar inte upp tid i tvättstugan, istället låter jag er andra få ha den. Men de onda små arbetarna som sitter i kranen och bestämmer hur mycket varmvatten man får och hur mycket. I vissa kranar är de här arbetarna onda! Det tar flera minuter (!) innan det kommer. Jag funderar på något man kan muta dom med? Förslag någon?

Att vara förälskad

Alla vi som någon gång varit förälskade vet hur otroligt det kan vara. Du blir en del av himmelen av rosa moln där allt är lyckligt och allt du rör vid blir alldeles lyckligt, rosa och fluffigt. Någon kan mörda dig och du är fortfarande alldeles lycklig och rosa och fluffig, för du är kär och den känslan är alltid övervägande alla andra känslor som någonsin funnits på människanskänslospektra.

Allt du kan tänka på är föremålet för din kärlek. Hur det är, hur det mår, hur det känner sig, hur det har haft det förut och hur det vill leva resten av sitt liv. Allting kretsar runt omkring kärleken och de två de berör. Den rosa himmelen sjunger för dig och de vackra gröna träden sjunger för dig och allting bara leker, livet leker. Ditt liv leker en undebar lek för dig och för din kärlek.

Det här är äkta kärlek:
http://www.dinsko.se/Dam/Modeller/Stovlar.aspx?art=243762

Men tyvärr finns inte den vackra, ljusbruna stöveln i internetbutik, inte heller har jag som fattig student (1050kr/månad) råd att lägga ut 899kr på dessa. Jag blir så sorgsen av tanken. Bitter och ledsen. Nu sitter jag här och gråter för att jag inte har de där stövlarna. Stackars mig. Åh, ångesten kommer. Vad ska jag göra? Fortsätta gråta tills jag somnar av utmattning? Ja, det är nog det jag får lov att göra.

RSS 2.0