Småkryp och jätteräkor

Igår grillade vi, mest "vanligt" kött men också räkor. De är väl goda för att vara räkor, men det smakar ju ingenting... Det är dessutom inget bra som kommer med dem, inte ens smaken menar jag...



Jätteräkor är en enorm miljöbov. De odlas i massor, för att få plats med de här odlingarna tar man bort enorma mängder mangrooveträsk. Träsken är barnkammare för en massa olika kryp. (Okej, vi gillar inte småkryp, men de har faktiskt en funktion, hoppas jag.)

Du kan hitta mer information om jätteräkor och kryp (vad de är bra för till exempel) rubriken är Internationellt/räkor.


Sommar i Sverige

Sommaren är bra trevlig. Och det är ännu trevligare när solen hälsar på, särskilt med tanke på att vi är i Sverige (lite elakt?) Men jag gillar det, ingen sommar är som Sveriges. Då tänker jag särskilt på hur underbart det är när alla idioter med t-shirt (vem har det när det är hundraåttio grader i skuggan) utan deodorant får sådana mysiga små svettringar under armarna som är lika stora som vattenmeloner. Som förövrigt är en väldigt bra frukt att äta i sommar, så vi inte får vätskebrist och svimmar. Som lilla Miss Dramaqueen tycks göra mest hela tiden... jag borde dricka lika mycket som de äckliga utan deo svettas bort, borde inte det räcka?


det kan hända att jag ibland är den äckliga utan deo, fast med deo...ibland...

Underbart!

Oj så varmt det varit idag. Badat tre gånger, tur att man bor precis vid stranden. Jag håller på att kolapsa av värmen. Måste äta och dricka lite till, var ett tag sen sist nu. Men det är så skönt. Jag ska egentligen inte klaga. Men det blir lätt så ändå när det är så varmt på natten att jag inte kan sova. Men jag får väl lägga mig tidigare då är det svalare...kanske...hoppas...


Tappat takten?

Jag hoppas att alla har det bra. Det gör jag faktiskt. Men om ni inte alltid har det toppen, så vill jag inte alltid höra det. Det finns en speciell känsla, känd som taktkänsla. Ibland är det läge att höra allt gnäll och tjafs. Men ibland, då vill inte jag höra om din löjliga "bad hair day" för jag kanske har ett större problem, som aldrig kommer att gå över. Typ att någon jag känner har dött, som jag stått nära men glidit ifrån. Skulle Exempel Exempelsson (som har taktkänsla) träffa mig den dagen, skulle Exempel inte gnälla om att håret är lite frissigt, Exempel skulle försöka få mig på bättre humör, för i det här fallet är det synd om mig. Men Ego Egobertsson (som inte har taktkänsla) skulle fortsätta babbla på om att hennes hår inte är gult, det är beigt, och att sminkaffären inte säljer rätt slags ögonskugga.


Min poäng? Det vete molnen, jag ville bara ha det sagt. Det har jag fått.

Nu ska jag äta så kanske jag inte är lika grinig och bitchig längre...man kan ju drömma...

Fantasi

Kusinvitamin köpte Bedtimestories när vi besökte Nora för ett tag sen. Vi tittade självklart på filmen. Jag gillade den filmen. Disney är alltid något att räkna med i mina ögon, speciellt de gamla klassikerna då. I alla fall. Bedtimestories är en historia om fantasi. Det gillar jag. Fantasi och hopp, bra ledord. Man ska alltid ha mycket fantasi. Livet blir så himla bra då. Jag gillar fantasi. Några av mina bästa stunder och vänner är fantasier. (ehh, nu låter jag störd va?) Men det viktiga är för mig att fortsätta fantisera. Jag tänker på vad den jobbiga käringen (som stinker av någon konstig lukt) på bussen har gjort på morgonen, varför hon åker på bussen och hur det kommer sig att hon har så risigt hår.

  

Är det bara jag som låter tanken flyga i väg så? Och låter ett inlägg flumma ut så enormt?

Hur blir du "hel" ?

Jag fattar verkligen inte det här med att man blir "hel" av att man skaffar partner. Var ni trasiga innan? Jag fattar att man vill älska och vill bli älskad. Men måste man ha en relation för att ha det? Man kan ju ha "kompis" relationer som gör att man är älskad och blir älskad. Och oftast (om inte alltid) så älskar dina föräldrar dig. Du har alltid någon som älskar dig, vare sig du vet om det eller inte, men det finns alltid någon. Så varför behöver du en partner för att känna dig bra?


Jag tror att man måste känna sig trygg i sig själv och älska sig själv innan man skaffar ett förhållande. Annars tror jag att man lätt glider isär, för att man inte vet hur "man ska vara" så kan det lätt bli att man vill "bli fri". Att vara säker i dig själv gör också att man orkar stå ut med en människa längre, det kanske gör att man orkar hålla ihop?


SUN - day

Av någon anledning (som inte är lika solklar just nu) så drog vi till kusinernas hemstad och plockade upp folk där som skulle hit till landet. Kul. Men så enormt varmt. Varför åkte vi på årets hittills varmaste dag? Har i alla fall skaffat flera McDonalds glas. YIPPI^^


Saturdaycandy

Det är ju trots allt Lördag (jag vet att det aldrig hindrat mig tidigare) så jag ska äta lite godis. Jag och tjejerna har planerat filmkväll. Den bör starta illa kvickt om inte jag ska somna innan vi kollat på reklamen innan filmen...

Ställ KRAV på din banan

Svenska naturskyddsföreningen har som mål att var tionde sålda banan ska vara ekologiskt odlade. Varför?

Idag är de flesta bananer som säljs i Sverige besprutade. Köper vi fler KRAV märkta bananer så att vi når SNF:s mål, så kan vi minska användningen av bekämpningsmedel med ungefär 20 000kg på ett enda år!


Många av våra importerade bananer kommer från Costa Rica, där har jättelika regnskogsområden skövlats genom åren. När man bara odlar en enda sorts banan på större områden blir plantorna känsligare för sjukdomar och parasiter. Därför flygbesprutar man odlingarna med bekämpningsmedel en gång i veckan år ut, och år in. När de regnar sköljs de här giftresterna ut i vatten. Det leder till att fiskar och sjökor i floderna förgiftas, kemikalierna kan även påträffas i nationalparkerna! Korallreven mår inte heller bra av det här.


Tack vare kritik har bananplantagen förbättrats. Till exempel låter man bananer växa i gift impregnerade plastpåsar, nu har man börjat samla in dessa efter skörden så att de inte bara ligger och skräpar på plantagen. Numer finns även regler för att arbetarna ska behöva befinna sig på plantaget under flygbesprutning (Hur f-n kunde det vara tillåtet förut?)




Bananer är himla goda att ha i smoothies för er (som jag) har fastnat i det träsket=)

Solen skiner och alla har glada miner

Solen skiner. Vattnet är varmt och som vanligt har jag ställt till med en scen, jag är ju trots allt en Dramaqueen. Det var imorse, jag antar att utomstående skulle säga att jag överreagerade, men NEJ. Inte enligt mig. Jag blev osams med den andra paddlisten i kajaken. Och jag bestämde mig för att åka flotte med systeryster och kusinvitamin in till land. Så jag (asförbannad) "rullar" ur kajaken. Min medpaddlist som inte är riktigt med på vad jag håller på med åker ner i vattnet. Eftersom hon inte ville bada och jag var skitförbannad vågade inte flottarna skratta. Man hörde hur de höll sig...

Senare tackade min medpaddlist mig för att jag fick henne att "känna på vattnet" för annars skulle inte hon ha badat idag...och nu är jordensundergång nära då någon tycker mina utbrott är okej...

Har ni gjort idag?

Snorkråka

God Fredag everybody!

Jag är förkyld som en snorkråka och mår pissigt. Jag tänker sätta mig i solen (det blåser som fan ute) och frysa lite, dör feber av sånt?

Jag har också lock för öronen, as jobbigt att inte höra vad folk säger ju. Men gör ju inget om jag sitter själv=)

Igår kväll var vi på sen firning av 18åringen=) (jag) och åt inne i Nora. Mums. Jag blev bjuden *nöjd* och i bilen dit och hem lyssnade vi på smurfhits. Helt underbart. Oj vad jag skratta åt de där texterna=) Jag vill skriva en sån där smurfsång innan jag dör. Helt underbart charmiga=)

Muntert

Tönten som är hallåa på TV säger nu att hon hoppas att min dag varit som jag hoppats. Nej, det har ju varit kallt, även om solen sken. Jag har varit för trött. Jag har tvingats motionera. Det har åskat. Sverige förlorade matchen. Jag har inge chips.


Men det är ju tradition. Midsommar suger, lite mer för varje år. Men tisdag, det kommer vara en dag värd att fira!



Tisdagen var underbar!!!!=))))))))))))

Låt mig vara...

Såg på Oprah Winfrey idag också. Dagens tema var skönhet och hur olika den är runt om i världen. I Mauretanien är t.ex. ett måste att kvinnan är tjock, helst ska hon ha bristningar och vara skild också. Då vill Oprah åka dit. Varför? Kul att man bara måste vara på ett sätt? Jag skulle ju bli väldigt diskriminerad där då jag uppskattar att vara smal, och är det oavsett vad jag trycker i mig. Jag är inte mager och inte fet, något mitt emellan. Lagom är bäst i vårt land, ey? Dessutom så kanske jag trivs med att inte bantas/tvångsmatas för att gå ner/upp i vikt. Vafan media, låt mig vara!



vad säger ni, är det okej att diskriminera en person beroende på kroppsfettsmängd?
vad ska vi hitta på för att få bort det?

Paris Hiltons new BFF

Jag såg Paris Hiltons "My new BFF". Tidigare har jag sågat det här programmet, vem kommer ens på idén att söka sin bästis i ett TV program? Och vem är så dum att den söker till ett sånt här program? Jo, en mediakåt människa. Själva idén är så otroligt korkad och alla som är med där är så korkade. Vilket gör det här till en enormt underhållande grej! Jag och mina kusiner/syster såg en inspelning av det här. Och ojojoj så vi skrattade.


Det jag störde mig på var att eftersom en sa att asiater gjorde naglar, eller något liknande. Så var hon rasistisk. De som tyckte hon var rasistisk menade att hon menade att bara asiater gjorde naglar. Jag tolkar det som om att asiater gör naglar, européer gör naglar, amerikaner gör naglar, ingen stor grej liksom. Vem bryr sig om vem som gör naglar liksom? Tydligen de i "the BFF mansion" (hur töntigt namn är inte det?). Det var okej och spotta på den som uttala sig om asiaters naglars kudde. Spotta på någons kudde. Och säga att man ska mörda någon och hota om att slå ner den, det är okej. Men att säga att asiater gör naglar är dåligt.


Ska tilläggas att jag hade fattat det här beteendet om det vore så att hon sagt att asiater är dumma i huvudet/fula/äckliga eller något sånt. Däremot skulle inte ens jag spotta på någons kudde. Någonsin. Om någon inte sa att jag bara gjorde naglar förstås...



Har sett program nummer två nu med. Jag vet inte vad jag ska säga, men...hur kan man komma på allt dumt de gör?

Underbara torsdag=)

Hellu

Jag är arton, lite brunare och förkyld. Det har hänt sen sist i princip. Mitt problem har varit att jag inte hinner vänta på att internet ska funka så jag kan uppatera. Men jag har en himla massa inlägg...för intresseklubben.

Fint väder. Ska koka bort lite feber. Ses snart=)

Pizzatime!

Ska titta på film och äta pizza. Det blir mysigt! Vi ska se, sKattjakten som har med Bill och Bull och Måns. Mina favoritkatter=)

Nu, hämta pizza. Vad ska ni göra

God morgon världen^^

Ahh, en ny dag. Alla som överlevde midsommarafton: GRATTIS, det gjorde ni bra^^

Sitter här och är hög på pepsi. Lugnt och skönt för galna systeryster och kusin har blivit skickade till konsum eftersom någon köpte hushållspapper istället för toapapper när någon blev så glad eftersom någon letat i hundra år. Nej, jag respekterar min integritet och går inte ut med riktigt namn. Okej, det var jag....

I alla fall. Det finns inget av gräddtårtan vi åt till middag kvar. Det finns pepsi. Hoppas på att mormor ska göra mat. För att det ska gå fortare hjälper jag henne med ett korsord som hon vägrar lägga ifrån sig, typ datan och jag på kvällen.

Hejs svejs tills jag får mat^^

Ehh?

HAHAHAHAHAXD har nyss läst ett pinsamt inlägg om en som skröt om sin medverkan i en fånig dokusåpa. Hon sa något om att ni som inte har varit med i en dokusåpa kan nog inte fatta det här...

Får man läsare av att trycka ner sina nuvarande läsare?

Har svårt att ta den där människan seriöst. Va tragisk. Det finns ett liv utan TV rutan "som tyckte så mycket om henne", bara så du vet...(om du läser det här förstås)

För du är så j-vla snygg!!

Ibland önskar jag att jag hade mer makt. Att folk lyssnade mer på vad jag sa. I vissa situationer får jag inte ens säga två ord i rad. Ibland är det som om alla passar på att skämta om mig och att ingen lyssnar på mig. Jag har aldrig fattat de skämten, de är ju inte ens roliga menar jag. 

Om jag fick chansen att säga det jag ville skulle det vara att du ska älska dig själv. Du är så jäkla bra. Det finns ingen som du. Du har hört det så många gånger att du inte tror på det längre. Det är så synd. För det är faktiskt så att du är grymt bra! Du kanske är tjock, du kanske inte är tjock, du kanske tror att du är tjock men inte är det. Uppriktigt sagt så skiter jag i det. Många med mig skiter i det också. För det som gör att vi stannar till och behåller dig som vän är att du har en fin insida. Har du inga vänner så är det för att du inte har hunnit träffa några som inte är tillräckligt medvetna om att det finns andra människor på jorden. 

Du ska alltid komma ihåg att det finns många som älskar dig. Kanske gör de det i hemlighet, men de älskar dig. Därför borde du inte bry dig ett enda jäkla dugg om beach figuren är rätt eller fel. Du borde skita i om du är tillräckligt snygg eller ful, för vem fan bestämmer det? Det ligger i betraktarens öga. Och vem bryr sig om någon looser du inte känner och aldrig kommer träffa inte tycker du är tillräckligt smal? Det är väl hans eller hennes problem om de inte har något bättre för sig än att klanka ner på dig! Du borde skita i det. För vet du. Du är vacker precis som du är! Du är grymt bra. Du är bra. Jag lovar att de som älskar dig tycker du är skitsnygg, de har nämligen kollat på insidan, skulle de inte gilla dig skulle de inte vara med dig eller hur?


Billy Elliott...

...är från Storbrittanien någonstans. Det är det enda jag har fattat av den här filmen...

varför är det inte varmt?

Midsommar. BRA. då får man tårta. Det kanske kan förgylla den här sugiga tiden-.- Solen skiner, internet fungerar kasst, det är kallt när molnen kommer (de är ju här h e l a tiden-.-) och nu ska jag äta godis


Också, broderierna skulle gått på flera hundra, så jag hade inte råd. Det här är DÅLIGT, tur att  det är födelsedag snart, då kanske någon köper ett broderi åt mig?

Det var väl själva...

Någon gång i tiden ska jag skaffa mobilt bredband, och en bättre dator!!! Internet funkar för tusan ingenstans. Bara i hällefors!!! Vad är det här för skit?

I alla fall. Är hos mormor i Hagfors nu. Mysigt. Vi ska åka och hämta min lilla kusin (jag är hennes idol!!) halva vägen. Ska troligtvis springa in i en syaffär och köpa lite broderier, blir så förbannad när saker inte funkar, så jag behöver lugna ner mig. Dessutom är min plånbok kvar på landet, hos mina föräldrar-.- Annars skulle jag ha gått och köpt ett mobiltbredband illa kvickt!!!!!!!!

Nu ska jag frossa i kakor och bullar tills jag får mitt broderi!

Dripp Dropp

Varför regnar det? Det ska ju vara sommarlov. Dessutom är det mitt sista och jag hade planerat in sol! Någon däruppe som försöker visa sin makt eller? VARFÖR?

Funderar allvarligt på att ringa Thailands vädergud och be honom byta jobb med vår i åtminstone en vecka. Vad tror ni om det? Sol i skandinavien^^

GODMORGON!

Ny vecka nya tag. Sommarlovet gör mig pigg. Att bo i samma hus som mina föräldrar är mysigt (oftast, jag är ju trots allt tonåring) men jag älskar att bo med systeryster igen. På midsommar ska hon och jag till mormor. Skoj! Har bestämt att vi ska göra jordgubbstårta. GOTT!! Dessutom blir det ett antal på kort tid då jag fyller arton tisdagen efteråt!!=))))))))

Håller på med körkortet. Eller, tekniskt sett i alla fall. Jag ska börja nöta lite teori. Ska bara skriva klart mitt PA. Tror jag. Men har fått lite körlektioner i juli. Typiskt att jag var så seg att ringa, fanns inga alls före det;) Men har ju internet och teoriproven på datan som kan hålla mig sällskap!

Nu frukost^^

HAHAHAHAHAHA

Min kusin tog studenten igår. Det hon och alla studenter önskar sig är ju sprit. Därför blev hon överlycklig när hennes stora syster kom med en godisfylld tyghund och en flaska från systemet. Hon blir jäteglad och kramar om sin syster. Men då bryter hon ihop av skratt:
"Läs på den, den är alkoholfri" alla börjar skratta. Kusinvitamin (som inte är spiknykter) börjar desperat läsa. "NEEEEEEEEEEEEEEEEEJ"

lite senare.
En av de andra som var där ger Kusinvitamin på skämt ett kex i present.
"Ja, den var ju i alla fall inte sämre än den som min så kallade syster gav mig" i slutet ger Kusinvitamin Nacksvinagarn ett mördande ögonkast. Alla börjar skratta igen!

Taget ur sitt sammanhang..

"om jag vore en sån som drack alkohol skulle jag slå ner henne"


Lösryckt citat från min kompis och min msnkonversation. Tur att jag är nykter. Och att "offret" inte är i närheten!


Tonight

Hellu

Har varit och lekt hos ett par kompisar här på elevhemmet. Skit kul. Som vanligt flummar jag ut helt, hoppade runt saker och la saker i hans luva. Jag och hans flickvän var i maskopi mot han, lite. Sen har jag shoppat bacon och kladdkaka. Bara "how I met your mother" är över så ska jag kika fotboll. Älskar verkligen Sverige, suger dem som vanligt kan jag klaga i nittio minuter utan någon direkt anledning. Är de bra så kan jag somna lycklig!

Hur ska er kväll bli?

Planer för sommaren!

Okej people!

Är grymt trött. Känns som om jag kan somna bara jag lägger mig ner. Eller sitter och bara tittar på TV. Drygt är det. Jag vill ju inte sova bort dagen egentligen...

Så här är det. Jag vill ha pengar. Väldigt enormt gärna. Har inte fått något jobb. Har i och för sig inte varit överaktiv på det planet. Men nu ska jag se till att jag får in lite till sommaraktiviteter i alla fall! Jag vill att sommaren ska bli helt olik alla andra. Jag skulle till exempel vilja gå på dejt. Behöver inte var så jätteseriöst. Men jag gillar tanken att kunna säga att jag har varit på dejt. Det verkar väl kul? Jag tänker mig en amerikanskhighschooldate á la Dramaqueen^^

Vad vill ni göra i sommar?

Matte är inte min grej..

Gör något värdelöst test på Facebook. Då står det "välj nu 12 av dina vänner" Jag räknar och har sju personer. Så jag klickar för att välja ett par till. En röd ruta kommer upp "Du har redan valt åtta personer!" Ehh, va? Jaha, så jag är så dum och tror att tolv betyder tolv...

Facebook är ologiskt!!

Tygpåse eller inte?

Så, anledningen till den här kategorin är att jag är med i en grupp för ungdomar som arbetar för att miljöproblemen ska lösas. Typ. För det finns faktiskt saker vi kan göra. Vår första föreläsare var toppen! (ehh, tyvärr minns jag inte namnet) men hon beskrev hur hennes uppväxt varit ur miljösynpunkt. Om försurningen i bland annat i Mälaren och den har förbättras nu tack vare att vi redan på 70-talet. Det jag vill komma till är att vi faktiskt kan göra saker för att förbättra miljön. Är vi alla överens om att det finns ett problem?

En sak som vi kan göra är att sluta köpa/ta emot onödiga plast och papperspåsar.

Ditt argument:
Icas plastpåsar är så bra att bära i.
Mitt svar:
Nej, oftast inte. Eller ibland kanske. Men de där plastpåsarna går ju sönder hela tiden. Särskilt plastpåsarna. Men regnar det så dör också papperspåsarnas handtag. Det har hänt mig åtskilliga gånger att påsjäveln spricker utanför Ica och man får krypa omkring där på marken för att plocka upp alla tomater som rullat bort och hur ska man nu få hem fem mjölkliter, tomaterna och glassen? Det här skulle inte hända om du hade en tygkasse.

detta är min trasiga icapåse--->
Ditt argument:
Men tygpåsarna är ju så dyra.
Mitt svar:
Ja de är de egentligen. Men tänk så här. En tyg kasse kan du ju ha väldigt många gånger. Den går inte sönder direkt. Dessutom så är de mycket slitstarkare. (jag vet att det är typ samma) men också är de oftast mycket snyggare. Minns ni den hemska perioden för någon månad sen när hela ICA kom på att de skulle ha gula påsar. Seriöst? Det är mycket bättre med en diskret vit som tygkassarna är. Konsum har sålt gröna, har två stycken. Men min poäng är att du kan använda de här flera gånger. Dessutom kostar plastpåsarna också pengar...

Ditt argument:
Tygpåsarna är ju fula!
Mitt svar:
Ja men använd dina coola skinnväska. Du har säkert någon snygg oversizeväska som du kan ha istället då. Den kan du ju dessutom ha när du handlar på H&M och Gina Tricot också. Där får man också mycket olika småpåsar som egentligen bara är jobbiga. Det är mycket bättre att ha din snygga väska istället för två miljarder små påsar.

Ditt argument:
Men vad spelar det för roll?
Mitt svar:'
läs den här eller så litar ni på mitt ord. De tillverkas av olja och de släpper ut koldioxid när man bränner upp dem. Det gör skillnad på hur mycket koldioxid det kommer ut, väljer du bort plastkassen så får du ner lite av klodioxidutsläppen. Och ska man tro vissa forskare så är det ju det här som kommer bli vår undergång. Att vi inte minskar utsläppen. Det är lite men värt så mycket!

Så här gör du en egen tygpåse:

Först klipper du ut två retanglar på ca. 40 cm x 50cm (sömsmån inräknat)
Nästa steg är att klippa ut botten, också en rektangel 20cm x 30cm (sömsmån inräknat)
Sista klippningen är handtagen 60cm x 4cm. Klipp ut två stycken.

När du är klar med klippningen nålar du ihop rektanglarnas långsidor. Avig (insidan) mot avig och sy raksöm rakt över. Därefter så nålar du fast bottensidan, avig mot avig. Sen raksöm för att fästa. Nu har du själva påsen klar. Sen fäster du handtagen, de viker du dubbelt för bästa hållbarhet. När du väljer tyg ska duta något som håller bra. Jeanstyg funkar väldigt bra!

Nu har du en färdig påse som du kan dekorera precis hur du vill och den kommer bli perfekt för dig, då är det ju roligast att vara miljövänlig!

Ett annat alternativ är att sno mammas tygväska. Hon har troligtvis tillräckligt med pengar för att köpa en ny. Du är ju bara en fattig student liksom.

Mera problem

Nu kategori här på Dramabloggen: Miljö. Eftersom jag inte vill frångå mitt gamla tema kommer jag kalla den för miljöproblem. Det är lite det som är charmen med mig, allt ses som problem!

Min egen historia

Jag har skrivit om the real Houswives of orange county förut. Och då var jag kritisk. Men jag kom på att jag gillar det. Det får mig att känna mig normal. Att det finns hopp för framtiden, i alla fall min. De är mycket mer dramatiska och konstiga än vad jag är. Det är skönt. Förstår ni hur underbart det är att fatta att jag inte är dummast på den här planeten, även om det verkar så ibland.

Hahaha, jag är verkligen den mest underhållande personen jag gillar att bli underhållen av!

Söndag?

Hello world!
Eller kanske jag borde säga godnatt?

I helgen kom jag igång på allvar med mitt projekt arbete. Jag har till och med börjat skriva på min bok (som är själva arbetet) och det är sjukt kul! Jag älskar verkligen att skriva. Blir så glad. Sitta och hitta på historier och levnadsöden. Verkligen spännande.

En annan grej är att nyckeln fortfarande är borta. Blir så trött på mig själv. Vart i hela fridens namn har jag lagt den? Var hos några kompisar på elevhemmet nu. När jag skulle dra hem var de tvugna att följa med och låsa upp i trapphuset. Imorgon måste jag försöka hitta den. Annars blir det att spendera hela håltimmen i skolan imorgon. Kul med tre timmar där liksom.

Vi (inte jag kanske, men min familj) har börjat bygga ett slags soldäck nere vid sjön hemma. Det blir asbra. Jag är verkligen stolt över dem. Jag har faktiskt inte hjälpt till något. Mest tittat på.

Nej, det börjar bli sent!
Natti!

ser på tv...

Förut var jag ett fan av OC, det var i och för sig nästan bara bra första säsongen. Jag tyckte det var så himla overkligt, alla låg med alla och de var så enormt utseendefixerat. Tills jag såg "the real houswives of Orange County"...i jämförelse är ju OC ingenting. Det är ju tydligen sådär i Orange County, fast hundra gånger värre/bättre.

Bodde jag i Orange County skulle mitt liv vara mycket mer spännande!

RSS 2.0