Vedspisar

Tjenare^^

Är hemma hos the family in the skogen nu=) Här är som en enorm misär (pappa kallar det byggarbetsplats - in my ass) så det är mycket grejer överallt och inte alls mysigt som det brukar var när jag kommer hem. Försöker verkligen se det positiva, köket kommer att bli möss/rått tätt nu. Pappa säger det i alla fall, det är ju trevligt eftersom det är så jäkla snuskigt med möss. Varför har man dom som husdjur? (kom på en affärsidé, om jag hittar någon kan man kontakta mig så kan man få en mus till ett rimligt pris, man hämtar det själv)

Om jag fotade och la upp en annons på blocket om att vår gamla vedspis ska säljas (hoppas det INTE ersätts av en micro-.-) får jag vinsten, det som den lyckliga betalar för den. Det kan jag ju göra, det är ju inte så att det regnar femhundringar över mig...


Jag klarade inte av att sätta ut annonsen, det var för svårt. Men tog några bra (missvisande) bilder på den..systeryster lägger ut den nu..


Snart är jag i LONDON!!!! (och slipper misären, så kan ni bygga klart tills jag kommer hem på onsdag!)

PS. Det sista var till mamma och pappa, men om det finns fler som vill komma och påskynda misärens bortgång, får man komma. Men det är frivilligt=)


PS igen: Det är inte frivilligt för er mamma och pappa och lillasyster, tänker INTE bo så här nästa vecka-.-


Fredag<3

Uppe i god tid nu=) Sitter här och äter frukost. Massa mys=) Måste seriöst packa idag. Blir nog inte särskilt kul i London om jag inte har något alls med mig;) Men nu måste jag äta så jag kommer i tid idag:p

Det är fredag=))))Jag tänker ha lördag och äta lite candy idag^^

Trött? jag?

Imorgon är det sovmorgon. Det är fyra dagar kvar tills den dagen skolresan till London är. Jag har uppsatt hår. Jag behöver inte ta med datorn tills skolan imorgon. Imorgon ska jag till the big town Örebro och gå till tandläkaren och handla lite kläder! Jag fokuserar på de bra sakerna=))) Jag är övertrött och kommer snart att få sova. Det här är bara för perfekt.

Nej vänta lite, om något är för bra för att vara sant så är det väl det? shit the same! Jag märker inte av något ont än. Skjut upp lite porblem nu, snälla jag 1 och jag 2^^

Fruktsallad

Har en pakt med mamma och lillasyster, godis på lördagar och andra sötsaker och onyttigheter under helgen. Så idag så köpte hon utan större övertalning en hel påse (icakasse) frukt = miss dramaqueen blir fruktprinsessa. Gott ska det bli, har precis spenderat en halvtimme i köket med att hacka frukt. Snart ska jag äta upp det (inte allt, blev rätt mycket) och jag ska fuska lite och ha på lite grädde^^

(om du läser det här mamma - tror inte det eftersom du inte är så teknisk med internet och sån- så skämtade jag om grädden)

(lillasyster, om du låter mig få ha grädden till och INTE skvallrar för mamma, lovar jag och täcka dig någon gång -typ då du stannade mormorsklocka i helgen)

Så vad trevligt har ni för er?

Typiskt!!

Insåg när jag kom hem och såg min annars så vackra spegelbild att jag har dåliga läppar. I alla fall för tillfället. Det ser ut som om de gått en boxningsmatch mot storfot eller något. Inte snyggt. Men framförallt gör det grymt ONT. En annan liknelse som skulle passa in på mina läppar just nu är att de påminner om Janice Dickinson. Visst hon kanske var snygg, men jag vill INTE ha de här läpparna. Så för att slippa se ut så här när vi är i London, så tänker jag bomba med idominsalva och min rosebud salva. Om inte det går ska jag slå ner Storfot och Janice Dickinson (men bara hennes läppar)

Godmorgon!

Har ont i huvudet. Vädret är dåligt. Men jag är ändå rätt glad. Men inte jätte. Vaknade vid halv sex och ja, ser inte någon mening med att sova längre. Funderar allvarligt på att jobba ikapp alla läxor. Men jag vet ju hur jag är, men idag ska vi (goda jag och onda jag) göra allt för att åtminstone något vettigt blir gjort. Känns som om jag missat en dag (vilket jag har) eftersom jag sov exakt hela dagen igår. Jag är i alla fall inte i skolan. Något bra, men solen kan komma och hälsa på nu...

Hoppas solen är hos er och att ni inte har feber=)


Jag överlevde natten

Jag klarade det. Till och med mitt huvud klarade det=) Även om det känns som om jag ska dö nu, så känns det ändå bra att fått sova hela natten. Inga middagsbjudningar halv två idag;) Men i eftermiddag ska jag hem till la familia, så jag måste packa. Troligtvis kommer jag behöva hjälp av min nya vän alvedon, för jag vill egentligen bara sova;)


När vi var i tunisien. Jag åker gärna tillbaka. Nu=)

Positiva biverkningar

Satt och plockade ihop lite prylar, drar ju hem imorgon pga sjukdom och lite saknad, men mest för att jag kan! Men i alla fall, jag satt där framför spegeln. Då slog det mig. Fan vad snygg jag är i håret! Det är sen Kung Louie eran. Idag tuperade min vän och Shere Khans flickvän (ja, han som spelar han alltså, aldrig att jag låter någon med klor komma nära mitt hår) tuperade det idag. Hon var verkligen grym. För det ser inte sådär risigt ut som när jag fixar Louie frillan. Nu ser jag coolast i stan snygg ut!!! Nästan så jag aldrig mer vill tvätta håret. Men eftersom 95% av det jag tänker på under feber perioder försvinner så kommer jag nog inte minnas det här senare. Snygg=))))

Hög på alvedon

Tillbaka från teatern nu. När jag kom dit frös jag jättemycket och började gråta en massa. Men mina underbara teaterledare skaffade fram filtar och gav mig två alvedon. Tack så mycket. Det gjorde att jag överlevde hela showen=))

Men nu är jag trött som bara den och det känns som om huvudets innehåll är påväg ner mot magen. Det vore ju lite jobbigt. Var skulle jag göra av min mat då? Men jag har tvingat iväg mig till Ica och nu har jag lite glass hemma. Det känns bra. Jag är så fruktansvärt varm hela tiden. Jobbigt att sitta och svettas hela tiden. Men imorgon får jag i alla fall träffa min säng hemma i skogen. Har saknat den lite. Och framförallt min vän stoora tv:n.

På lovet ska jag försöka komma ikapp med allt också. Alla nedrans prov och arbeten. Men nu ska jag bara äta och sova. Tills mamma tar med mig hem=)) Men är det inte GRYMT dåligt att Desperate Houswives fått ge vika för den där dumma hockeyn? Nästan så jag vill slå ner någon igen-.-

Se upp

Vaken igen. Det är fortfarande några suckers kvar sen den där middagsbjudningen som var mitt i natten. Varför? Kan ni inte gå ut och leka. Jag vill vara ifred i min lägenhet någon gång i bland? Ja, jag vet att jag inte är ensam med att bo här. Men måste man dra hit flera stycken på en gång?????

Måste seriöst duscha ur lite teatersmink ur håret snart. Eftersom om två timmar är nästa samling. Kul. Jag är lite opeppad. Mår riktigt dååligt. Ser jag någon som gör mig irrriterad (kan räcka med ett otrevligt hej) så slår jag seriöst ner aset. Not in the mood today=)

Dagen idag

Det har varit kass uppdatering idag. Jag skyller den helt och hållet på teatern och min veka hälsa;) Imorse försov jag mig, as usual, och då var jag ju tvungen att tvätta ur allt smink som fanns i hårbotten när jag kom hem=ett bad. Det blev så klart alldeles för skönt att bada, så jag blev sen igen, skulle snacka elevråd med en stackars tvåa. De var jobbiga.

När jag äntligen kom hem från skolan fick jag blodsockerfall och svettades jättemycket, därför var jag tvungen att vila och jag kom lite sent till teatern så klart...Där gick det rätt bra, förhållandevis, men var inte alls i samma toppform som igår. Men jag har en rätt hög lägsta kvalité;)

Hemma i lägenheten igen så satt jag och tjattra med min rumskompis istället för att gå och handla. Så klockan hann bli halv nio innan jag kom iväg. Från Ica var jag livrädd, tänker alltid på vampyrer och våldtäcktsmän när jag går hem själv i mörker, varför liksom? Men det löste sig för att jag ringde mamma och pratade med henne vägen hem=) Nu har jag precis lyckats laga en microrätt och ska börja glufsa^^ Känns så väldigt bra att ha lyckats med maten på första försöket idag=))))

Badvatten

Mitt badkar väntar fortfarande på mig. Det är verkligen varmt. Så efterso jag föredrar att ha skinn och alltså inte vill bli skållad, så håller jag på och väntar ut vattnet lite. Snart är det nog inte lika förbaskat varmt. Då minnsann ska det badas. Fast jag måste nog hoppa i snart i vilket fall. För annars kommer jag komma försent tillbaka till skolan...hmm...ja, jag kommer ju fortfarande vara samma person även om jag blir skållad, och det är ju insidan som räknas? Håll nu tummarna att den i alla fall stannar även om skinnet försvinner=)

Måndag=))

Skolveckan är igång igen. Har haft min första lektion men är hemma på håltimme igen. Skönt, för hann inte duscha eller äta ordentligt imorse. Jag ska tillbaka om ungefär en och en halvtimme och då ska jag snacka elevråd med ännu en klass. De ska bli kul!

Men jag ska snart hoppa i mitt bad med avslappnande badsalt och få bort teatersminket som har fastnat i håret. Nu ska jag äta upp pizzan som jag tog med från gårdagens firande av premiären=) Gott är det;)

Uppladdning...

Har precis tagit ett långt avslappnande bad, det var väldigt skönt. Är inte alls lika nervös längre. Men det kommer väl snart igen antar jag. Nu ska jag hitta lite kläder jag vill ha på mig och sen ska jag kila iväg till ica. Överväger även starkt att köpa en pizza, pallar inte med att laga mat. Men jag har ju tagit fram fisk...så jag får väl se hur det blir...måste nog göra lite fiskis mat=) Men jag kan ju alltid köpa godis;)


Söndagsmorgon

Nyvaken. Det var skönt att få sova så länge man ville. Men jag är ändå trött. Det ska bli skönt med lov om femdagar nu. Idag är det dubbelt upp med teatern. Jag har funderat på om jag ska kila iväg och köpa lite fika och sånt att ha mellan uppspelningarna. Men frågan är om jag orkar fixa det;)

Huvudvärken tar i nu också? Vad har jag gjort för att förtjäna den? Min hals hälsa är också på väg neråt. Vad jobbigt att bli sjuk så här inför alla teatervisningar. Stackars mig. Nej, ska nog ta och fixa till någon god frukost...snart, orkar inte gå upp än;)

"Jag blev lite ivrig och högg henne i huvudet"

Kollar på Robinson. Cliffhangern till nästa gång är på. Då säger han med rött hår och piercingar, vi stod där och högg palmhjärta och dom stod där nere och tjäbbla och jag blev lite för ivrig och högg henne i huvudet.

Öhh, ursäkta. Men är du helt dum i huvudet eller? Man hugger INTE folk i huvudet hur ivrig man än blir. Jag kollar lätt nästa vecka. Vill se mer av den där idioten=)


ännu mera svammel

Idag på teatern så fick vi reda på att det är helt utsålt imorgon!! De ska till och med få lov att ställa in extra stolar. Så det är nervositeten som härjar i mitt lilla huvud för tillfället. Tänk att det redan är HELT utsålt? Det är verkligen jättekul! Jag kommer vara hel död imorgon. Först kommer jag ladda upp hur mycket nervositet och adrenalin, redan för genrepet med publik. Det kommer bli jättehäftigt.


För att den är sååå söt<3

Gomorron...gokväll menar jag;)

Jämt när jag säger att jag ska äta nyttigt slutar det med att jag äter lite choklad och sen bara slocknar, kan inte förstå varför? Men nu när jag har sovit i en timme känner jag mig grymt laddad för att ligga kvar här ett litet tag till och sen laga lite mat^^ Titta lite på Robinson och nu kikar jag på det halvbisarra programmet Sveriges smartaste barn, tycker det är lite skumt att bestämma det här med hjälp av sånna frågor. Men jag får en kick när jag kan svara på allt så;)

Svammel

Tillbaka från teatern nu. Det gick rätt bra. Men det var självklart förändringar. Det var till exempel inte ett genrep, för alla kunde inte komma. Men imorgon innan permiären så är det genrep. Dessutom missade jag en grej i introt, därför måste jag ha mental peppning inför imorgon^^

Jag måste även äta något mer nyttigt idag. För på repet kände jag mig lite halvseg och ofokuserad. Jobbigt om det händer imorgon inför så många personer tycker jag;) Men det går nog bra.

Är så himlans trött. Orkar inte så mycket. Ska tina lite fisk och sen göra mat. När det bekymret är avklarat ska jag göra så liite som möjligt=)

Outfit tävling=)

Fick tips om en outfit tävling HÄR och jag tänkte att det kunde vara lite roligt. Jag är nämligen ett stort fan av att vinna tävlingar;)



Jag är inte så van vid hur man gör "dagens outfit" är oftast en sån som inte bryr sig överdrivet mycket. Men

Linne: Bikbok (köpt för typ två år sen)
Kjol: Gina Tricot (den här är nyare)
Skärp: Friis och company (ett år sen)
Frisyr: av fantastiska Miss Dramaqueen och Herr Kudde
Mobil: Sony Ericsson

Godmorgon nerver...

Här sitter jag i min säng, alldeles nyvaken. Att påstå att jag sov bra i natt skulle vara en överdrift. Jag har tvinnat håret och fäst små "bollar" på huvudet. Det gör ont att ligga på;) Men tröttheten vann och jag är förhållandevis utvilad nu ändå. Om en och en halvtimme sätter teatern igång. Vi måste vara där tidigare och fixa hår och make. Det är förresten därför jag har tvinnat håret...

Börjar bli lite nervös. Jag ska sjunga inför massa människor idag ju!!! I och för sig är det bara ett genrep, men det är ju ändå med publik och skillnaden genrep och premiär är inte så stor för mig. Jag är rätt så nervös nu, har en fjärilsfarm i magen, borde sluta prata om det och fokusera på något annat. Så att jag inte spelar upp mig för mycket.

lånad bilden från : www.vujer.com/filmer/djungelboken_1967/

Har du talang?

Kollar på talang 2009 på tv4 nu...

Han med ballongerna. Fy vad kul. Hur kan man lära sig sånt där? Jag vet att jag inte kan det. Eftersom jag är så grymt rädd för smällar och höga, plötsliga ljud. Som en hund ungefär. Men en rosa ballong hellikopter tackar jag inte nej till asså;) Men har full förståelse för att pojken åkte ut...

Och han budkillen med rösten. Det var väl något? Han var ju enormt charmig och sjöng jättebra! Jag tror jag börjar gråta. Jag kan tänka mig att gifta mig med dig<3 Men var han varit under idol tiden? Varför har han inte sökt dit? I alla fall är den här killen helt klart en talang:)))

Men nu är det paus. Så det här och killen från island som kasta kort är höjdpunkterna hittills. Lätt. Heja talang. Jag har saknat det lite;)

Om ditt svar på rubriken tycker jag du ska ha en bra förklaring till om du inte är med i talang 2009, eller anmäld till talang 2010.

Jag kuuungen är över alla häär...

Nerverna inför genrepet och premiären börjar sakta men säkert smyga sig fram nu. Sitter här och sjunger för mig själv. Jag vill va som duuuu, se ut som duuuu. Mina grannar i det här lyhörda huset måste tro att jag är alldeles knäpp;) Vilket de troligtvis har rätt i också. För att få liite variation så körde jag nyss en speedad version, alltså snabbspolad. Det var roligt. Nu kan jag tänka mig att sitta här och sjunga låten hela kvällen;)

Fanclub

Haha, jag har värsta fancluben som jag vet ska komma och titta på djungelboken nu på söndag. Hela elva stycken. Det är inte dåligt. Sen tror jag även att en del klasskompisar kommer att dyka upp. Plus en lärare som hade sett hela reportaget om vår ensemble i tidningen. Ja, det är trevligt att vara poppis=)))

Snart är sommaren här<3

Jag kanske är lite trög. Men jag insåg just att det snart gått ännu ett skolår. Vi börjar bli klara med kurserna och på var och varannan blogg är det nedräkning till studenten. Ja, det är verkligen nära till sommaren nu. Jag har massa saker inplanerade och det ska bli väldigt kul.

När vi börjar i höst igen kommer min syster att börja här på samma gymnasium som jag=) Det ska bli väldigt kul. Vi har blivit väldigt nära nu sen jag flyttade hemifrån. Även om vi stod varandra nära innan också. Om ni har syskon ska ni verkligen ta vara på det. Bättre kompis genom livet kommer vara väldigt svårt att hitta!

Svensson drömmen^^

Håller på att fixa en macka. En sån som man värmer i ugnen och sedan blir som nybakt. Gott ska det bli. För även om frukosten jag åt var grymt god så gör det att jag börjar känna mig yr nu och jag måste säga att jag inte orkar laga någon mer riktig mat än. Det sparar jag till ikväll=)

Utanför spelar en barnfamilj fotboll. Ungarna är mellan tre och max åtta. Eller jag vet inte. Men det ser ut så. Väldigt gulligt tycker jag att det är när de håller på. Det känns som om jag bor mitt i Svensson drömmen. ;)


Fjärrkontrollen?

Var i hela fridens namn är fjärrkontrollen till min tv? Jag blir tokig, minns inte ens när jag hade den sist. Den är bara borta. Vilket betyder att samma kanal kommer vara på ett tag. För jag orkar inte gå upp, ingen träningsvärk konstigt nog, är bara trött och tror att jag är på väg att bli sjuk, så nu tänker jag vila här ett tag. Extreme Homemakeover är ju bra. Bara för att jag skriver det så slutar programmet-.-

Fjärrkontrollen? var ääääär duuuuuuuuuuu?

Attityds problem eller?

HÄR fick jag lära mig att man är ful om man har tofs mitt på huvudet, går ut osminkad och har gamla jeans. Bortsett från jeansen är det typ min vardags outfit. Och jag tycker ärligt talat att jag är skitfin i det. För jag trivs i det! Och syns det att jag är självsäker så blir jag faktiskt snygg i andras ögon. Men hur som helst tycker jag att det inte spelar särskilt stor roll om man är "snygg" eller inte.

Det är seriöst insidan som betyder något i längden. För vem tror ni väljer någon som är "snygg" men som har väldiga attitydsproblem och är elak, mot en som är snygg (jag anser att det inte finns fula människor) och trevlig? Lös det och ni har precis lärt er en enormt viktig läxa ni kan ha nytta av länge i livet^^

Så för att sammanfatta lektionen:
Självförtroende=snygghet!!!!


Chokladbollar

De ropar från köket. De vill att jag äter dom, helst nu. Och alla ni tjejer som är oroliga för bikinisäsongen, var inte oroliga, Miss Dramaqueen gör allt för att bli fet så ni ska känna er smala. Nöjet är helt på min sida!!!

edit: de var inte klara, så jag väntar med fetandet;)

Hårkungen

Mycket tjat om min teater nu, men det är premiär. Var glad över att jag tar ut min nervositet i bloggen istället för att bränna ner lägenheter=)

I alla fall. Som Kung Louie ska jag ha mega stort hår. Eftersom att de har så mycket att göra med de andras frisyrer erbjöd jag mig att sova med håret på ett särskilt sätt så att det blir jättestort. Jag tvinnar tunna testar av håret och fäster med hårnålar. Håret ska vara fuktigt när man gör det. Håret blir enormt. I alla fall mitt, och det blir spretigt och det ser verkligen ut som om jag hör hemma i djungeln.

Det som just slog mig är att jag ska vara i skolan tre av dessa fem dagar jag ska ha den här frisyren. Men hey, vad gör man inte för konsten;)?

Bilder kan ha fel...

För en vecka sedan var lokaltidningen och fota samt intervjuade på ett teater rep. Nu har det kommit ut i papperstidningen och på internet. Den första bilden på internet är på mig. Så grymt ful. Så om du ser den och inte nånsin träffat mig, kommer du få en grymt bra överraskning. Jag råkar nämligen va BETYDLIGT vackrare i verkligheten...

I <3 Dramalife

Nu har jag fått mat. Nu kanske vi äntligen kan se ifall jag har något intressant att säga...

Jag och mamma var ute och gick, förut, innan vi skildes åt var vi tvugna att passera Ica. Varför? Jag sa att jag ville dit. Nu ångrar jag lite att jag gick med mamma, för hon godkänner inte godis i veckorna. Och det är lite sorgligt. För nu har jag inte något godis. Tragic.

Det positiva är att jag har grejor för att göra paj och chokladbollar hemma. Det tror jag att jag ska ge mig i kast med rätt snart. Det är så grymt skönt att bara vara ledig. Jag älskar mitt liv. Det jag däremot inte är så jätteförtjust i är att jag har träningsvärk och rör mig ungefär lika smidigt som en ny nackad höna. Eller något sånt.

M-A-T-!

Jag är stressad och hungrig. Men vem bryr sig om stress. Mat betyder seriöst allt. Det är mitt allt. Jag vill inte ha pojkvän. Jag vill ha mat. Fast inte på samma sätt. Jag vill ju inte gärna äta min pojkvän, jag har ju ingen, och vem i hela fridens namn vill äta ingenting när man är hungrig?

Jag märker att jag är enormt mycket dummare och blondare när jag är hungrig. Skulle alltså vara förnedringstv på högnivå ifall jag vore med i Robinson. Men det ska jag inte, för jag ska "baka" färdigbakta baguetter i ugn nu, SHALALALALALALA!!!

Är det något som är roligt eller!?

Den underbart vackra Miss Dramaqueen går hem från teatern. Innan hon går ut ber hon vargmamman titta ut och kolla att det inte är något folk ute. Till Shere Khan och vargmammans förtret är det tomt ute. Kung Louie alias Miss Dramaqueen går ut tillsammans med Shere Khan.

Miss Dramaqueen: *säger ett fult ord, ledtråd: djävulen bor där*
Shere Khan: skrattar till
Miss Dramaqueen: det är ungar ute och leker *pekar på lekplatsen*
Shere Khan: *skrattar ännu mer*
Miss Dramaqueen: *försöker dra upp manuset så att man inte ser sminkningen*

Eftersom jag inte fick i nyckeln hörde jag hur de skrattade och pekade de små hemskingarna (barnen). Vad är det som är så roligt liksom?



Smink och sånt

Vad jag har tjatat om träningsvärk och box och massa. Det ska bli ändring.

På teatern idag, ska de testa sminkning. Ni som någon gång varit sminkade med teatersmink vet att det sitter rätt bra. Väldigt svårt att få bort. Så jag ska dränka mitt lilla ansikte med hudkräm nu, för om ansiktet är återfuktat är det oftast lättare att få bort. Fast hade det varit igår hade jag struntat i det. För om jag kommit sminkad som en orangutang första april är det ju kul, som ett skämt. Kommer jag som en orangutang imorgon, så är jag bara pinsam.

Det var ju kul!

Helt seriöst död. Det är tråkigt att jag dog och så där. Men det känns bra gött efteråt.

Allt hände idag på gympan, vi skulle ha något dom kalla för "box" jag menar, säg boxNING för guds skull! Men jag som är godtrogen, trodde på att det skulle vara dansinspirerad som min lärare sa. Det var inte hon som höll i det eftersom hon är gravid, men ändå. Dans? Det enda som hade något med dans att göra var att det var musik på i bakgrunden.

Dans är liksom roligt. Men det här var också roligt, men på ett annat sätt. Jag blev trött, men det roliga kommer att komma ikväll. Då har vi teater rep i byggställningar och jag (som ju faktiskt är död) kommer nog lätt att trilla ner eftersom musklerna redan har jobbat klart för dagen.

För er som inte fatta kommer det roliga inte gälla mig. Utan en kompis som redan tycker att det är roligt när "hon den höjdrädda" klättrar där. När jag trillar ner (som han förutspått;) så kommer det bli roligt för honom. Och ambulanspersonalen som inte alls kommer varslas och istället få jobb!

RSS 2.0