Todelooo

Hellu!

Har varit i skolan. Heja mig! Och jag har haft avslutning och utvärdering av två kurser. Hade hellre varit hemma och städat iordning lägenheten. Ska hem till da family i helgen. Mysigt. Eftersom alla tydligen ska bort, varje kväll. Ska påminna om det när de säger "Men kom hem då, vi umgås ju aldrig" eller "Men det är så mysigt när du är hemma" Jaha, så det sista är för att de inte ska behöva komma hem till ett tomt hus?

Tur för dem att vi har en hund. Annars skulle jag i ren protest stannat här. Men hunden stannar i alla fall hemma med mig och umgås^^

Precis Min Stil

Ha ha ha. Compeed skavsårsplåster gör reklam om en stackarsstackars kvinna som får skavsår hela tiden. Ja vem får inte det om man har skor med klack lika lång som handen (med pekfingret och allt!!) ?????

så mitt råd till alla kvinnor och pojkar med klackskor. Skavsår? Ja, skaffa riktiga skor! Sånna som gör fossingarna glada. Jag vet hur mycket bättre livet är med bra skor. Till exempel så är det en idiot som går omkring i ballerinaskor som knappt har sula och "lufthål" när det regnar plus går i vattenpölar. Tragisk brud det där!!

(snälla jag, börja ha skor utan hål i när jag ska gå till skolan och det spöregnar och måste gå i gräset eller vattenpölar.)


Torsdagkväll^^

Nu är det så här. Att jag måste göra två uppgifter i idrott och hälsa. Vips så finns energin för att städa hela lägenheten. Vad jag har saknat den=)

Tittar också på super fat vs. superskinny. Den smala heter Gillian. Varför? Vem döper sina barn till det?

Jag blir så lessen för det. Det låter så drygt att heta Gillian. Men alla kan ju inte vara som jag...tack och lov! Jag är inte helt hundra trevlig idag=) Gör inget när man är ensam^^

Facebook

Hellu!

Jag har spenderat två dagar till att lära mig facebook. Går dåligt. Förstår fortfarande inte poängen riktigt... kommer väl. Hade det inte varit för att min miljökurs "krävde" (vi ska starta ett nätverk-??- för våra miljöprojekt där, alla utom jag hade facebook, så det var bara att gå med) att facebook skulle ingå, då jäklar hade jag kastat den där sidan till någonstans där solen ALDRIG mer kommer skina, men är varmt hela tiden ändå...

Jaja, har skola nu, alla kurser håller på att avslutas så det känns ovärt att gå till skolan, skulle gärna vara hemma och vila lite. Men första lektionen är ju såklart något som man måste ha för att klara av att bli godkänd på nästa (och sista) provet på! Nu har jag bråttom. Igen. Som vanligt. Syns senare om inte Facebook eller tristessen tar död på mig!

Hello igen^^

Har varit en fullspäckad långhelg. Umgåtts med några gamla kompisar samt fått en hel drös nya i samband med en kurs (miljöambassadör). Så himla roligt. Vi kan påverka. Hela jag bubblar av inspiration just nu. Men först och främst måste jag fixa med alla läxor. Varför är det alltid så mycket innan sommarlovet? jaja, fick ju i alla fall sluta en och en halv timme tidigare idag^^

Leker era liv också?

Energin tog slut

Jag är enormt trött. Inte så jag vill sova egentligen. Men jag har inte fått i mig tillräckligt med energi idag. McDonalds liksom...men det var gott och jag ångrar det inte. Har ätit en smoothie nu och hoppas att jag får lite energi. Jag skulle verkligen behöva städa på mitt lilla studentrum.

I Örebro på min favorit Myrorna köpte jag en kanna (yes, hejdå litermått från IKEA som inte håller pressen längre) och en jätte söt tekopp med fat, svart med kina tecken. Så söt^^ Lite sorgligt är det att det innebär mer disk för mig just nu. Jag orkar inte. Suuuuck!

Det går utför..

Idag har varit en händelserik dag. Förlåt ni stackare från MUF som träffade mig i cafeterian imorse, jag hade inte tid, som ni kanske märkte;) Men jag fick äntligen in alla elevrådsprotokoll, som jag har kämpat för det. Är det så svårt att skriva ett protokoll att det tar tre veckor? Jag fick iofs jaga henne i typ två timmar idag så jag hann inte hem att äta, eller hämta min kvarglömda mobil.

Eftermiddagen var toppen. Efter tandläkaren fick jag gå till mitt kära McDonalds. Men mamma pinna på i 180 för att hon var så hungrig. Och jag var så hungrig så jag fick mjölksyra i vaderna. Vad vältränad jag är. Mellan tandläkarn i Örebro och McDonalds vid Krämaren kan det vara högst en kilometer och jag blir lika död som om jag sprungit Göteborgsvarvet. Dags att börja träna!

TA DITT ANSVAR

Borde verkligen packa grejer då jag ska hem idag. Men jag såg något så hemskt! Här berättas om en tjej som varit försvunnen sedan måndagen den fjärde maj. Hon satt och väntade på en buss senast någon såg henne. Det här är verkligen jättehemskt och jag hoppas att om någon ser henne/sett henne direkt kontaktar polisen. Bilder och mer info finns på länken. Jag tycker att alla borde klistra upp det här på sin blogg så att hennes anhöriga lättare kan hitta henne!

Drick Sprit vinn eurovison song contest

Haha, jag kan inte annat än att skratta åt mig själv. Igår kväll bestämde jag ju mig för att alltid lägga mig tio på kvällen och gå upp klockan sex eftersom det tydligen är bra för kroppen. Och själen. Mår bra idag. Men idag är det också Eurovision Song Contest semi. Det måste jag ju som äkta fan se. Nu är det lettland som sjunger. Om vodka. Killen rör sig också som om han fått i sig en del vodka. Intressant.

Betyder det att jag är ful

Att jag har valkar över jeansen. Ett tajt linne som gör att valkarna syns tydligar och att jag därför ser tjock ut. Betyder det att jag är ful?

Att jag inte har råd med dyra märkeskläder, att jag inte köper nya kläder ofta. Att jag använder samma kläder mer en en gång per vecka. Betyder det att jag är ful?

Att jag inte går omkring med nyrakade ben varje dag. Att jag inte har smink på mig jämt. Att jag har någon finne i ansiktet och två miljoner på ryggen, gör det att jag är ful?

Att jag inte är en topmodel tjej och inte är särskilt världsvan och allmänt tråkig och fet, betyder det att jag är ful?

Skulle vilja att vi alla skänker en tanke till vårt samhälle. Tack för att ni förstör unga tjejers och killars liv!

Eurovision Song Contest

Det här är ett av mina favorit program. Eller det var. Jag älskar att sitta med syrran och störa mig på de olika som är med och vad de är bra och dåliga på osv. Vi har jättekul. Men vad i hela friden har de gjort flera deltävlingar här med för? Varför? Och den mest relevanta frågan, varför lägger de programmet samtidigt som Desperate Houswives? Vill SVT inte ha tittare eller?

En annan sak som slog mig. De som har bra låtar kan inte sjunga. Men de som har bra röst har världens sämsta låtar istället. Eller ett enormt störande scenspråk. Ja, man kan väl inte vara bäst på allt...

Update: Det är någon i rutan nu som ser ut som en gammal Alex Schulman. Med kass klädstil, men alla gamla har ju dålig stil. Oftast. I alla fall. Om du undrar hur Alex skulle se när han var gammal, slå på tv:n

Bloggvett och etikett

Det verkar som om ingen vet hur man är trevlig i bloggvärlden. Eller jo, vissa vet det. Men en del verkar inte fatta att om man vill ha läsare måste man vara trevlig. Till exempel. Jag kommenterar en blogg. Ställer jag en fråga så vill jag gärna ha ett svar på den. Men oftast får man "Tack för kommentaren" Är det så jobbigt att ta sig igenom min text och sen säga något om min text? Och när jag inte kommenterar och jag får från okända. "Hej, min blogg är bra kolla in den" En hemlighet är att om man ger en kul kommentar (inte ovannämda) så kommer det troligtvis att komma fler besökare.

Så nu är jag inte lika pissed längre. Nu Desperate Houswives för 100%


Helgen i huvudstaden

Hejsan hoppsan!
Har ju passat mina kära små kusiner i huvudstaden i helgen. Faster och Farbror skulle parta. Så vi (syrran och mina stora kusiner) lovade att hämta dem. Så vi satt uppe till tre och kollade på film. Först var det Askungen 2 (barnen var vakna) det var sorgligt att de förstört en av mina favvofilmer sen jag var liten. Men sen Phantom of the Opera och Twilight. Båda var ju super bra! Och vilka skådisar i Twilight, de var så duktiga, typ verkligt. Det finns alltså hopp för Hollywood! 
                                                                                        här hittade jag bilden
Eftersom de av oss som fortfarande var vakna var överens om hur snygg Rob Pattinson är i Edward rollen så kollade vi in extra materialet. Då kommer Faster, Farbror och VD:n (farbrors kompis) lite påverkade. VD:n vill moona för oss, min faster säger att det får han inte för vi är ju hennes brorsbarn. Då vill Farbror dansa och sjunga för oss. Men det hjälper herr fylla honom att glömma på två sekunder. Så istället går han in och pratar (skriker) till hon (kusin vitamin) som skulle ha kört och hämta dem att "han är hemma nu, så du kan sova". Och genom hela det här höll systeryster och Nacksvingarn och jag på att dö av skratt. Min farbror kunde knappt gå rakt.

Dagen efter vaknade tvååringen klockan åtta, gissa om jag är död?

A queen's gotta do what a queen gotta do

När jag skulle packa inför stockholms vistelsen insåg jag att jag inte har en väska. Tufft läge. Dags att sy en väska. See you later^^

Tiden läker alla sår

Saker och ting känns bättre nu. Jag har lugnat mig. Jag bestämde mig för att göra en paj till mig och...nej, bara till mig. Varför? Jag är tjej och det är den tiden på månaden och då behöver man minnsann ingen fånig ursäkt!!! Men när jag gjorde pajen upptäckte jag att det inte fanns några havregryn. Så det var bara ner till Ica och köpa. När jag ändå var där köpte jag två tvåhundragrammare by Marabou. Varför? Var det svårt att förstå förra förklaringen eller-.-?

Nej, nu ska jag gå och vara bitchig och taskig mot min paj istället^^

Jag har lugnat ner mig lite...

Ibland är det tur att jag har lite kontakt med omvärlden. Jag menar förra inlägget. Om jag inte skulle vara mig själv så skulle jag nog gå runt och skratta åt mig själv hela dagarna. För hur kommer jag på allt sånt här? För mitt hål i huvudet verkar ju i alla fall inte vara så illa som pelles (se kommentarerna på länken). Där kan ju hjärnan hoppa ur när som helst. Han har ju liksom anledning att vara rädd!

VIKTIGT, TA ER TID ATT SVARA

Argh!!!! Jag upptäckte precis att jag har en/ett  inbuktning/hål precis under pannan hårfästet. Har alla det eller? Om inte, håller mitt huvud på att gå sönder?

Fan vilken dramaqueen jag är, men svara fort. Håller på att freaka ur här!

Update: Var så urfreakad att jag skrev fel..nu har jag lugnat mig lite..dör man så dör man liksom

En egotripp!

Var nyss inne på en blogg. Vill inte gärna hänga ut någon. Men i alla fall. Pojkstackarn bor i Göteborg och han hade varit ute och gått i "skogen". Den lille hade också tagit kort på "skogen". Tillåt mig att småle (läs attackera dig). Skämtar du eller. I Göteborg är det tydligen så att om du går på en stor gräsmatta och det råkar stå fyra träd där så är du i skogen. Hemma hos mig skulle det klassas som öppen mark, en glänta eller perfekt betesmark för kossorna. Men skog är det då inte!!!

Och folk (stadsbor) påstår att bönder och landsbor inte är särskilt bra i staden. Men här verkar det som om jag ligger liiite före er. Det mina vänner känns riktigt bra. Så den lilla göteborgspojken kan ha det så kul i sin skog. För det bekräftar (för min del) att jag är mycket bättre. Den känslan är verkligen bra!
Note: OMG!! Det är tydligen viktigt att alla ungar och ungdomar får ett studiebesök i en skog!!

Robinsson

Nej, ska nog ta och gå och kika på Robinsson med föräldrarna. Och när vi ändå sitter där kanske vi (JAG) äta upp godiset jag köpte i London till dom^^ See yah!

YEY ME!!

Ibland blir man bara så lycklig. Eftersom jag är sjuk (förhoppningsvis inte svininfluensan, går ju i london) och snorar och glömde kameran och inte har en enda bild från London. Så ser jag att det finns hopp! Jag vann!! Så nu är livet helt plötsligt lite bättre! Hoppas ni också hittar ljus i mörkret! Så snart kommer den nya fina designen hamna här=)

RSS 2.0