Jag vet inte vad jag ska säga...

Jag tycker att vi borde diskutera en grej som hände i skolan idag. Vi skulle titta på youtube klipp (sista lektionen innan jul och allt det där) då vill mina klasskompisar visa för mig och varandra klipp som kompisar lagt upp och en del är riktigt taskiga. Jag sitter en bit bort. Sen så börjar de skratta och så nämner de en tjej och en kille som tydligen var extra roliga att reta och drar upp minnen "Och sen när vi sjöng den där sången" alla skrattar och de sjunger (jag tänker inte citera den) "Sen började hon gråta" folk skrattar ännu mer "så vi sjöng högre" Jag reagerade. "Hur fan kan ni tycka det där är kul. Det är det inte" Det är som om ingen hör mig. Min kompis säger tyst "en del människor är så jävla elaka"

Ingen av de som vi snackade om och skrattade åt var där. Men hur gör man här, i den här situationen, hur skulle du gjort? En av tjejerna sa också så här när de nämnt att hon de sjöng om börjat gråta: "Men de får ju inte börja gråta, då blir det ju bara roligare!"

Jag vill ha en diskussion...jag undrar vad ni tycker och tänker om det här?


Kommentarer
Postat av: Gun

Det är hemskt. Väldigt elakt av dem. Det var bra at du försökte säga ifrån i ala fall, det är inte lätt. Det bästa är att alla som inte ställer upp på sånt här säger ifrån högt och tydligt.

2009-12-16 @ 17:04:53
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Petter-Nicklas

Internet är en fälla. What goes around, comes around och ingenting försvinner. Men någonstans borde det finnas en fetingserver som man kan försöka spränga.. Wanna join me on a mission?

2009-12-16 @ 17:31:05
URL: http://antistorbloggare.blogg.se/
Postat av: Rannva

Det är ju bara vidrigt! Usch, blir så sur på sådanna människor. Hur kan man ens tycka det blir ROLIGARE av att någon börjar gråta?!

2009-12-16 @ 18:52:36
URL: http://crazytiny.blogg.se/
Postat av: Jojjo

Det bästa man själv kan göra är att inte falla för grupptrycket. Tycker det var bra av dig att säga ifrån, man måste markera på något sätt att sånt beteende inte är okej. Det är ren mobbing...

2009-12-16 @ 20:31:27
URL: http://johannachristersdotter.blogg.se/
Postat av: Sussi

När nån börjar gråta är det ett säkert tecken på att man ska lägga av! Att fortsätta då är ju bara att bevisa att man är en känslolös person.. Vad elaka vissa folk kan vara..



2009-12-16 @ 20:50:44
URL: http://allt-om-inget.bloggagratis.se
Postat av: Amanda

Kan inte säga annat än att det låter hemskt...och att dem är några av de omognaste, känslolösaste och elakaste människor jag någonsin hörligt talat oms.

2009-12-16 @ 21:12:22
URL: http://medelrutanvingar.blogg.se/
Postat av: ansepanse

fy vad elakt, så får det ju inte vara

2009-12-16 @ 22:30:35
URL: http://kinaguld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0