Ett litet kökstips

En grej jag tycker är viktig i miljöfrågorna är att vi slänger alldeles för mycket mat, som vi egentligen skulle kunnat äta, om vi till exempel tagit bättre hand om det.

Som mjölk, yoghurt och filmjölk. De förpackningarna har ju en tendens att hamna i dörren på kylskåpet. Men ställer man dem längre in i kylen hålls kylan nere och mjölken, yoghurten eller filen får ett längre liv. Det här är särskilt effektfullt under rötmånaden.


Kommentarer
Postat av: Amanda

Tack o lov har vi aldrig det problemet här hemma. Med 6 personer i huset är det ingen risk att något står så länge att det hinner bli dåligt. ;)

2009-11-22 @ 00:11:11
URL: http://medelrutanvingar.blogg.se/
Postat av: ansepanse

det enda av de varorna vi möjligen häller ut är mjölk, för vi dricker inte mjölk men J vill ha mjölk till gröten han äter på helgmornarna, för det mesta använder jag resten till någon mat, jag skulle vilja att det fanns mindre mjölkpaket än 1 liter

2009-11-22 @ 10:45:56
URL: http://www.kinaguld.bloggs.se
Postat av: Viktoriae.blogg.se - En blogg om självkänsla, tankar och tips!

Jag måste bli bättre med mjölken. Men istället köper jag mindre paket nu förtiden..

2009-11-22 @ 13:17:24
URL: http://viktoriae.blogg.se/
Postat av: Ellen - ellastankar.blogg.se

Ah mjölken hinner aldrig bli dalig här, jag är som en kalv ;-)

2009-11-24 @ 21:04:55
URL: http://ellastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0