I din garderob

Jag är rätt säker på att det mesta i din garderob är av bomull? Visste du att det är det mest besprutade (förgiftade) materialet i världen? Visst känns det lite läskigt?

Grejen är ju att det finns material som är betydligt mer praktiskt.

Siden- det andas efter klimatet, på sommaren har det en svalnande effekt och på vintern är det värmande= bra året runt och det är ju ECO!!

Ull- ni vet den där klantiga tjejen (man utgår ju från sig själv;) i slalombacken som trillar hela tiden? Då blir man blöt, men har man ull så blir man inte kall, för ull håller värmen även om det blir blött!

har ni fler exempel som ni vill lägga till?


Kommentarer
Postat av: Fröken Einstein med en smärre psykos

Jag använder bara bomull. Hatar alla andra material, tyvärr då när jag läser det ovan. Tur att du öppnar mina ögon, gullet ;)

2009-11-20 @ 15:08:13
URL: http://flischyflaschoo.blogg.se/
Postat av: Em

Men finns det inte bomull att köpa som är okej? Är eco ull som är specialbehandlat eller är det bomull som är specialbehandlat?

Sv: Jag håller med dig om att vi borde känna efter själva vad vi mår bäst med, men om det man trivs med själv är en icke-hälsosam vikt står jag på mig och tycker man skall försöka revurdera sin syn på saken OM man kan göra något åt vikten. Sen finns det sjukdommar etc och som jag skriver i inlägget bryr jag mig inte om andra väger lite för lite eller lite för mycket, men det är vad vi idag anser som normalen som jag fruktar att vi ändrar på när vikt blir ett tabu att prata om.

2009-11-20 @ 16:29:43
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Amanda

Inga egna tips dessvärre, men superbra med dem du publicerade! =)

2009-11-21 @ 01:43:36
URL: http://medelrutanvingar.blogg.se/
Postat av: sara - Glitterögon

Bomull som ändå låter så miljövänligt. Tror man.

2009-11-21 @ 10:32:52
URL: http://glitterogon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0