Julskinka

Jag blir ledsen när jag ser och hör att folk inte tar hand om sina djur. Det är förjäkligt! Men vi kan dra vårt strå till stacken. Om du som konsument blir mer medveten samlar du nästan ihop en egen stack. Du betyder så himlans mycket i den här frågan.

Skribenten klagar på KRAV. Och ja, nog är KRAV märkningen ytterst komplicerad. Men vad har vi för alternativ? Att bara köpa kött av gården bredvid? Det funkar inte riktigt i våra större städer. Därför måste vi lita på KRAV. Jag gör det. För även om inte de har gjort "allt" för djuret, så har de faktiskt gjort något. Eller hur? Man kan inte bara sitta och vänta på något som inte finns än? Eller det kan man, men jag tycker att djuren är mer värda.

Därför ska vi satsa på KRAV märkt julskinka i år. Vi har inte grisar, men vi har makten. Konsumentmakten att göra skillnad. Den ska vi i vår familj utnyttja.

Kommentarer
Postat av: Sussi

Du ska ju i alla fall köpa skinka!! Många säger att dom ska bojkotta skinka i år bara för att protestera..

Men vad uppnår dom då. Bara att hur många grisar har dött för ingenting och julskinkorna bara ska kastas!! Visst ska vi protestera mot vanvård och sånt men det måste finnas nåt bättre sätt att göra det på??? Frågan är bara vad!



Ha en mysig första advent

2009-11-29 @ 18:10:01
URL: http://allt-om-inget.bloggagratis.se
Postat av: Em

Helt rätt! Man gör så gott man kan och om tillräckligt många gör det så kommer producenterna till att vilja göra ännu mer i konkurrensen om kunder. Enkelt och väldigt vettigt.

2009-11-29 @ 18:10:44
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Amanda

Bra sagt. För man kan inte bara dra alla grisbönder över en kam..vissa sköter faktiskt sina djur och förtjänar att få sälja sina skinkor utan att folk rynkar på näsan och tror att det är kött från vanskötta djur.

2009-11-30 @ 10:37:00
URL: http://medelrutanvingar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0