Dramas lista!

Ibland känner jag att vi inte tar vara på oss själva riktigt. (eller vi och vi, jag känner att jag borde bry mig mer om mig själv) Därför tänker jag lista fem grejer som gör att jag är glad och känner mig lycklig just nu, just här!

1. Jag har klarat av halva körkortet!!! Jag har bara uppkörningen kvar. Jag var inte ett dugg nervös innan jag kom in och skulle skriva provet. Jag är bra på att skriva prov (jag går samhäll). Efter tjugo minuter var jag klar. (när jag skrev upp för traktor kortet för tre år sen gjorde jag misstaget att gå tillbaka och ändra på frågor, jag hade rätt från början) Det var då nervositeten kom. Den där ikonen "avsluta provet" stirrade jag på i en halvminut. Måste jag hit igen? Lyckokänslan när jag klarade det! Satt och storflinade, klar först. Var nära att ställa mig upp och dansa. Jag fick behärska mig när jag gick ut, pappa var och fixade med ett jobb, så jag kände bara en tjej där ute som jag snackade med innan, hon MCtjejen, var den första att gratulera mig. Jag tog alla trapporna ner. Hoppade ut på parkeringen (fortfarande med världens flin) och kramade om min kära pappa!! Först nu som flinet kan titta bort någon gång ibland!

2. Jag har fått så många gulliga kommentarer!!! Att ni verkligen läser det jag skriver och att ni bryr er och att det finns människor med viljan att förändra saker till det bättre. Det gör mig lycklig!!

3. Att jag i framtiden ska få träffa Mariqa! Hon är lite av min idol och jag ska få träffa henne!! Jag bjöd mig själv mer eller mindre, men skitsamma. Jag ska träffa henne sen (när jag har råd att ta mig dit), det som gör mig lyckligast är att hon också verkar glad för det!!

4. Att jag har världens finaste vänner!! Tiger undrade vad jag skulle göra ikväll, då svarade jag att jag skulle låtsas som jag inte brydde mig ett skit om att de flesta har dissat mig (nej, jag bjuder inte in mig själv mer) och äta en supergod middag och vara glad (bryr mig faktiskt inte ett skit längre). Var det något fanns han självklart på telefon! Och mina tjejer, med systeryster i spetsen, får mig att känna mig som en liten dramatisk prinsessa jämt. Kärlek på det va!!

5. Att farmville funkar på min dator! Visserligen kan jag inte ha med de söta små djuren, men shiet the same! Det roligaste är när man håller pilen över en av sina grannar, då dansar de som om de tagit något. SKITKUL. Har skrattat mycket åt det idag!!

Jag tycker ni ska göra en lista också! Inte på bloggen om ni inte vill, skriv ner en för er själva, man blir lycklig, när man lär sig uppskatta det man har!!

Kommentarer
Postat av: Frida

Hehe, naw. Du har aldrig ätit på burger king, och bowlat två gånger! :O Märks att du inte bor nära kronprinsen i malmö. ;)



Vad äter du, och vad gör du på fritiden med dina vänner?

2009-09-13 @ 00:04:04
URL: http://jewell.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Bra att göra lista! Jag har tränat i åratal på att tänka så i vardagen och det gör en mer lycklig och positiv! :D

2009-09-13 @ 10:03:49
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Ellen

Hehe farmville är rätt kul ja ;-)

2009-09-13 @ 13:20:34
URL: http://ellastankar.blogg.se/
Postat av: Miiqa - jag överlevde min barndom

Åh, vad gullig du är vännen! Ska bli superkul att träffa dig i framtiden, och det var ändå jag som bjöd in dig ;)



Jag gillar det du skriver, du är en av mina favoritbloggare. Du har fått mig till att ha godstart som startsida också.



Massa kramar!

2009-09-13 @ 22:38:11
URL: http://flischyflaschoo.blogg.se/
Postat av: Amanda

Skitbra grej att göra...kanske inte gör en sjlv men iaf. =) Och det verkar som att du har en hel del roliga grejer på g. ;P

2009-09-14 @ 12:07:39
URL: http://medelrutanvingar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0