Typiskt! Inga bra ursäkter kvar..

När du inreder ditt hem går det att få det helt miljövänligt för alla plånböcker. Är du vän med en smalare plånbok väljer du second hand, det finns massa möbler på t.ex myrorna som är så gott som nya. Ofta är de också mer hållbara än andra "kedjomöbler" Du kan också med fördel leta igenom mormors vind efter möbler som hon har ställt undan. Att besöka auktioner och Blocket.se är också ett himla bra sätt att hitta bra möbler till ett billigt pris.


Är du däremot kompis med en fet börs så kan du leta igenom kvalité butiker och leta efter nya ekologiska möbler. De flesta stora kedjor har en ekologisk kollektion, de är ofta lite mindre men finns där. Även du med fet plånbok kan gå på auktioner och hitta bra grejer, antingen får du med dig fler saker hem eller en dyrgrip.


Kommentarer
Postat av: Amanda

Tack för inredningstipsen. ;)



SV: Det är 5 noveller (av då olika författare), som handlar om just "Prom nights from hell". Går inte att förklara så mkt mer, man får läsa. ;)

2009-08-09 @ 09:56:27
URL: http://medelrutanvingar.blogg.se/
Postat av: Anonym

Härlig blogg hörru, ska vi följa varandra via bloglovin?

2009-08-09 @ 10:23:03
URL: http://floosan.blogg.se/
Postat av: sofia

fin blogg(:

2009-08-09 @ 10:26:46
URL: http://ffiaw.blogg.se/
Postat av: Miiqa

Second hand är underbart! Brukar ju ganska sällan köpa möbler och sånt, men är jag på Myrorna eller gengåvan så brukar jag titta på dem. Det kan ju finnas riktigt fina saker!



sv: En psykoterapeut har en längre utbildning än en psykolog. Och som jag har förstått det som, så får man göra mer praktiska övningar och sånt hos en psykoterapeut, så att behandlingen tar kortare tid. Men jag kan inte säga 100% säkert. Och du är absolut inte ensam om bussknappen, det är två andra som också kommenterat och sagt att de har samma rädsla.

2009-08-09 @ 11:22:29
URL: http://flischyflaschoo.blogg.se/
Postat av: Petra

Bra tips du kommer med

2009-08-09 @ 11:59:16
URL: http://inspirebypetra.blogg.se/
Postat av: Viktoriae - En må bra blogg med självkänsla och där positivt tänkande ligger i fokus

Sv: Och ja, hälsogudinnan skriver om vad det verkligen är i sakerna och ibland så är produkterna ganska motsägellsefulla.. intressant läsning!



Bra inlägg förresten, jag gillar hur du skriver att man kan göra oavsett om man har en fet eller smal plånbok.. du är duktig! Jag har lagt till dig under mina "bloggvänner" på bloggen.. hoppas det är lugnt :)

2009-08-09 @ 13:28:57
URL: http://viktoriae.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0