Det finns fördelar med allt

Jag vill påpeka att detta är sett ur ett klimatperspektiv:

Nedladdning från Internet är ju skitbra. Samt att titta på web TV eller liknande. Men mest att man laddar ner istället för köper. För till exempel serier, då slipper ju mamma natur att producera en hel samling skivor och pappen runt omkring.

Kommentarer
Postat av: Gun

Ja det är sant att det är mer miljövänligt.



Sv: Sjukgymnasten har gett mig order att promenera tre gånger om dagen, så det är bara att lyda. Det är faktiskt skönt också och jag går otroligt sakta med stöd av krycka och en arm att hålla i.

2009-12-16 @ 00:01:43
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Em

Internet-handel överhuvudtaget borde vara mycket mer miljövänligt när Internet redan existerar ändå. En annan sak.. (hehe). Jag retar mig fruktansvärt över till ex Gina Tricos shoppingbag nu till jul. De är snygga att se på, men totalt värdelösa sen. Det enda jag kommer på att jag kan använda den till är att bära ut papper jag skall slänga i miljöhuset. Grr! Jag kommer att vara mer medveten på sånt.



En annan sak jag inte gillar är när jag handlar på till ex Lindex och de frågar om jag vill avrunda till eller ge fem kronor till något bra ändamål. Då känner jag mig taskig när jag säger nej, men jag är stärkt emot att man nästan påtvingar folk oavsett vad målet är. Heller att det står en bössa vid kassan.



I och med att du bloggar som du gör så är det du som får min tankar omkring liknande ämnen. Hahaha!



Kram på dig, du goa, kloka tjej!

2009-12-16 @ 05:58:39
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Sussi

Håller med. Tycker dom borde kunna hitta ett bra sätt att göra nedladdningen laglig och billigare..



Ha en bra dag

2009-12-16 @ 09:59:20
URL: http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0