Engagerad och gammal

Det kommer kommentarer till och från som förundrar sig över att jag bara är arton år. "Du verkar så engagerad" är ofta en motivering till detta.

Jag vet inte om jag är smickrad av det. Men jag gillar att folk uppfattar mig som engagerad, det är ju ascoolt att vara det! Men jag träffar massa ungdomar i min ålder som är engagerade, hur kommer det sig att man verkar äldre om man är engagerad..?

Kommentarer
Postat av: Pjoltas

Ja, det är konstigt.

Själv tycker jag att vi borde ha rösträtt från 16års-dagen. Man är ju galet engagerad när man går i skolan och oftast så kan man mer om politik än många vuxna.

.

2009-11-04 @ 22:56:28
URL: http://www.pjoltas.se
Postat av: Egoinas mamma

Många vet inte vad de vill, vet inte vad de skall bestämma sig för att är viktigt etc. Det kommer ofta med åldern. Jag tycker också du verkar äldre, men mer för att du verkar mogen, förnuftig och skriver väl genomtänkta kommentarer. Du verkar vara klok hellt enkelt och DET är ovanligt när man är 18. Din framtoning för mig är att du är orädd för att säga vad du tycker och du gör det på ett bra sätt. Dina kommentarer är alltid mycket uppskattade.

God morgon! :D

2009-11-05 @ 05:51:12
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Blondiie was here=)

allt beror ju på personlighet, vissa är ju inte migna fast dom är 40 å tvärtom =)

vissa på 15 beter sig som 80...

var som du är så är det toppen =) kramis

2009-11-05 @ 10:14:28
URL: http://blondiies.blogg.se/
Postat av: Gun

Jag har ju själv undrat om du inte är äldre, men vid närmare eftertanke är det nog som Pjoltas säger, att många ungdomar är otroligt engagerade i olika frågor. Jag hade nog bara glömt bort det eftersom jag är så gammal:)

2009-11-05 @ 10:32:27
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: VIKTORIAE.BLOGG.SE - Bloggen som handlar om självkänsla, tankar och tips!

Sv: Hej och tack så mycket för dina kommentarer. Själv har jag gjort allt annat än att besvara kommentarerna så sorry för det!



Det är tur att du är engagerad och kanske är det så att många tror att ungdomar inte gör något vettigt och bara bryr sig om hur de ser ut.. inte min åsikt dock. Med tanke på att jag är ungdom och inte är sån ;)



Kram

2009-11-05 @ 11:08:50
URL: http://viktoriae.blogg.se/
Postat av: ansepanse

det var kanske inte riktigt så jag menade, men det är härligt att kunna blogga över alla åldersgränser - jag gillar dig - kram

2009-11-05 @ 11:51:07
URL: http://kinguld.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jag tycker inte åldern ska spela roll för engagemanget.. En 5-åring kanske inte kan vara lika engagerad såklart, men annars.

2009-11-05 @ 11:58:42
URL: http://medelrutanvingar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0