Mer om Thailand

Det är nästan exakt en månad kvar tills jag och la familia de Drama drar till Thailand. Och Gun, klart du får följa med. En grej skulle vara om du tränade ganska rejält med yoga=lättare att få ner dig i väskan^^

En annan grej som stör mig lite är att jag ännu inte kommit på något viktigt jag kan göra i Thailand. Mina medresenärer är inte så peppade på sånt som jag är intresserad av. Mamma är mitt största hopp. Jag är fortfarand pepp på att åka till ett barnhem och ge dem grejer. Men trots internetsökningar har jag inte hittat något i närheten av Kho Lanta. Tipsa gärna om ni vet något om det..

De andra planerer forsränning (don't think so), elefantridning (över min döda kropp), shopping (nej tack), jag skulle uppskatta att åka till tempel..

Kommentarer
Postat av: Em

Har du försökt hitta svenska bloggare i Thailand? Det går kanske att söka på bloggportalen eller nåt? Googla kanske? De borde åtminstone veta vart du kan få veta..?

2009-11-26 @ 18:55:49
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Gun

Åh tack! Jag är väldigt vig faktiskt. Problemet är ju att jag ska steloperera mig två veckor innan ni åker, så det kan bli problem...:)

2009-11-26 @ 18:59:33
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Ellen - ellastankar.blogg.se

Aah elefantridning, det skulle gäääärna göra. Men det kanske mest beror pa att jag älskar elefanter. =)

2009-11-26 @ 21:01:29
URL: http://ellastankar.blogg.se/
Postat av: ansepanse

till ett tempel skulle jag också vilja följa med, kan du inte fota lite och visa efteråt

2009-11-27 @ 11:19:31
URL: http://kinaguld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0