Mitt liv som bacon

Känner mig sjuk. Så jag ska nog såsa i sängen hela dagen. Är ju halvvägs där redan. Hoppas det är svininfluensan så jag slipper det där jäkla vaccinet som jag måste ta. Min pappa tycker iofs att jag får bestämma själv (det säger Svea Rikes lag med), och egentligen gör väl min mamma det med. Men det är också därifrån mina dramaqueen gener kommer ifrån och jag kommer inte orka lyssna på "Du kommer få bladiblödi och sen kommer det gå siså och sen så kommer något jättehemskt hända och blabla" Jag tror min mamma tror att jag på fullt allvar kommer bli en gris om jag får smittan. Och om jag har otur slutar väl mitt liv som bacon...

Orkar ni bry er om svinhetsen fortfarande?


Kommentarer
Postat av: Em

Nej, egentligen inte. Jag blir bara irriterad när folk nästan blir förbannad på mig för att jag har valt att INTE vacciner mig än så länge.



PS! Såg du mitt inlägg om "Energitjuv!" igår? Ifall du fick lite extra besökare menar jag.. :) Det förtjänar du i så fall!!

2009-11-22 @ 14:22:13
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Gun

Nej inte direkt, men vaccinera mig ska jag.

2009-11-22 @ 14:56:48
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: ansepanse

jag tycker att den blir värre - nu har den ju muterat också i Norge finns den redan och i Storbrittanien finns en sort som vårt vaccin inte biter på

2009-11-22 @ 15:58:08
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: Erica

Svar: Okej.. annorlunda påsar då.. (a)



Nope.. inte direkt. Tar inte vaccinet heller. (a)

2009-11-22 @ 19:39:52
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Postat av: Ellen - ellastankar.blogg.se

Jag har inte riktigt orkat bry mig, sen vet jag inte riktigt hur de gör med vaccineringen här i landet. Naja det ordnar sig säkert.

2009-11-24 @ 21:06:39
URL: http://ellastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0