kuggad

FUCK OFF!!

Jag hade en jäkla pissuppkörning som jag misslyckades med! Mår skit och vill bara sova och äta choklad..Nej, skoja bara. Jag vill ha En pilbåge och en pil vars spets är av Flinta, det är det vassaste stenslaget va?

Dessutom vill jag ha skjuts till vägverkets kontor i Lindesberg, enda är att ni måste ha rum för en pilbåge och Drama...

Kommentarer
Postat av: Amanda

Lider med dig... Men det kmr gå bättre nästa gång, garanterat!



SV: Svårt att förklara. Det är precis som att jag är säker på att någonting kommer sluta på ett visst sätt, den sortens magkänsla. Men denna gången vill jag verkligen inte att det ska sluta som min "mage säger". Komplicerat och jättekonstigt?

2009-09-17 @ 14:22:35
URL: http://medelrutanvingar.blogg.se/
Postat av: Viktoriae Personligt

Sv: Det känns som att du förstår mitt tänk, jag är fortfarande chockad över att jag faktiskt tyckte det var roligt att gå i morse..



Åh, vad trist, men det kommer mer chanser!! Men du får självklart lov att deppa nu men jag hoppas att du snart när du känner dig redo satsar stenhårt så klarar du det!! Kram

2009-09-17 @ 14:35:31
URL: http://viktoriae.blogg.se/
Postat av: ansepanse

vad synd, jag känner med dig, men ta nya tag och kom igen



ja, alla ska köpa sig eller varför inte sy en tygkasse

2009-09-17 @ 19:33:24
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: Miiqa - jag överlevde min barndom

Gumman, vad tråkigt att uppkörningen inte lyckades, men du tar det nästa gång! Har också kuggat uppkörningar, vet hur pissigt man mår efter det, men jag tror på dig och att du snart kommer med körkortet i högsta hugg.



Kram!

2009-09-18 @ 08:11:42
URL: http://flischyflaschoo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0