Recycle!

När du inte har använt den där tröjan på fem år så är väl oddsen inte jättestora att du helt hipp som happ ska börja, eller? Nej, det är ju inte det. Därför föreslår jag att du tar och rensar igenom garderoben och lämnar grejerna till exempelvis myrorna om du inte har en galen systeryster eller annan släkting som vill ha dina kvarlämnor. När du är på plats i secondhandbutiken kanske du hittar något du vill ha?

En bra 2010 års grej kan ju vara att rensa ut garderoben?

Kommentarer
Postat av: Em

Puh! Jag blir så glad när du tar upp saker där jag inte behöver ha dåligt samvete.. :D



Sv: Vaccin eller inte, gjort är gjort, men jag tycker att folk i allmänhet borde var lite mer skeptiska till all information. Man skall vara öppen för nytt, men man skall passa på att få information från olika håll. Vi har lätt för att bara köpa läget om det är någon myndighetsperson som säger något. Till ex läkare, politiker eller em brandman. Uttalar de sig, så tror vi automatisk att de har rätt, men bakom de står också människor som har blivit informerade och någonstans på vägen så finns möjligheten att någon har manipulerats i kommersiellt syfte. Det borde man ALLTID ha i åtanke, särskilt unga i dag, för detta kommer att bli värre tror jag.

2010-01-14 @ 18:27:53
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: ulrica

Jag har precis städat mitt rum och hittat massa gamla parfym/bodylotion/ansiktskräm-flaskor. Vet du vart jag ska slänga allt detta? :P Är lite lost nämnligen haha :P



rensat garderoben har jag dock varit duktig på att göra :D

2010-01-14 @ 19:04:47
URL: http://domkallarmigulle.blogg.se/
Postat av: ansepanse

det gör jag lite då och då faktiskt

2010-01-15 @ 11:34:14
URL: http://kinaguld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0